Gyor, prima finalistă a Ligii Campionilor la handbal feminin; CSM Bucureşti joacă în a doua semifinală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal feminin Gyor ETO este prima finalistă a Ligii Campionilor, după ce a învins, sâmbătă, în semifinale la Turneul Final Four de la Budapesta, formaţia Buducnost Podgorica, cu Cristina Neagu în lot, scor 26-20 (12-9). CSM Bucureşti joacă în a doua semifinală, tot sâmbătă, cu HC Vardar.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Gorbicz 9 goluri şi Groot 5, pentru Gyor, respectiv Neagu 7 goluri, Bulatovici 6, pentru Buducnost.

Meciul a fost arbitrat de cuplul român Cristina Năstase – Simona Raluca Stancu.

Campioana Ungariei, Gyor ETO, antrenată de selecţionerul României, Ambros Martin, va juca a şasea finală din istoria sa şi are două trofee la activ, în 2013 şi 2014. La rândul său, Buducnost a câştigat Liga Campionilor în 2012 şi 2015.

În sezonul trecut, tot la Turneul Final Four, s-au disputat exact aceleaşi semifinale. Atunci, Gyor a învins Buducnost, cu 21-20, iar CSM Bucureşti a câştigat cu HC Vardar, cu 27-21, calificând-se în premieră în finala competiţiei, pe care a şi câştigat-o.

CSM Bucureşti va juca tot sâmbătă, de la ora 18.45, cu aceeaşi HCVardar, pentru finala Ligii Campionilor - LIVETEXT AICI

Duminică, de la aceleaşi ore – 16.15 şi 18.45 – se vor disputa finala mică, între învinsele din semifinale, respectiv cea pentru câştigarea trofeului, cu câştigătoarele din semifinale în prim-plan.

CSM Bucureşti se află la a doua participare consecutivă în Liga Campionilor şi, implicit, la Turneul Final Four.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite