„Grăsuţul“ Eric a bătut FCSB-ul: „Vreau să fiu cel mai bun marcator străin!“. Ce spune Hagi despre decarul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul a obţinut a doua victorie din istorie contra FCSB-ului pe teren propriu, după ce brazilianul Eric de Oliveira a marcat în minutul 31 al partidei de la Ovidiu cu un şut din fara careului.

Chiar şi cu celebrele sale kilograme în plus, brazilianul de 31 de ani a dovedit că talentul  şi tehnica pot înlocui carenţele de ordin fizic. „Singura problemă a lui Eric în acest moment este doar legată de partea fizică. În rest, fotbal ştie, ştie fotbal cu duiumul. L-am văzut obosit pentru că acuză antrenamentele, dar cred că atunci când intră pe teren el dă tot ce e mai bun. E un timp ambiţios şi sper să-i meargă bine", a spus Hagi. De altfel, brazilianul este singurul fotbalist experiementat adus în această vară pe care „Regele“ l-a păstrat în lot după eliminarea din Europa, Herea, Marius Constantin şi Dumitraş fiind trimişi acasă.

"Am arătat că suntem capabili să învingem pe oricine. Cred că acum lumea se sperie de noi. Acum ne pregătim din ce în ce mai bine. E o fericire mare când marchezi. Întreaga echipă merită felicitări pentru dăruire şi muncă. Am văzut că am fost criticat pentru că domnul Hagi m-a adus aici. El mi-a zis să muncesc în continuare. Acum dăm peste nas la toată lumea. Campioana trebuie respectată la maximum, cum şi noi ne respectăm adversarii. Vrem să prindem un loc de play-off, campionatul este lung. Jucătorii mari îşi arată valoarea în meciurile mari, se văd la greu, când echipa are nevoie de ei. Pentru orgoliul meu, pentru cariera mea frumoasă pe care cred că am făcut-o în România, mi-aş dori să devin cel mai bun marcator străin din România", a adăugat Eric. El are 51 de goluri marcate în campionatul românesc, 13 în urma lui Wesley. Fotbalistul Viitorului, care a punctat de patru ori contra Stelei, a mai jucat la Gaz Metan şi Pandurii.

Top 3 marcatori străini în Liga 1
Wesley (retras) – 64 de goluri
Bojan Golubovici (Gaz Metan) – 52 de goluri
Eric de Oliveira (Viitorul) – 51 de goluri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite