Gimnasta care a pierdut în faţa Sandrei Izbaşa şi-a transformat în brand expresia de nemulţumire de pe podium

0
Publicat:
Ultima actualizare:
McKayla şi grimasa ceebră de pe podium
McKayla şi grimasa ceebră de pe podium

"McKayla is not impressed", adică "McKayla nu e impresionată", e sintagma devenită celebră în alăturare cu imaginea gimnastei americane de pe podiumul Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Pornită ca mare favorită a întrecerii de sărituri de la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, McKayla Maroney a greşit al doilea exerciţiu şi a căzut în clasament sub românca Sandra Izbaşa. Locul al doilea a fost privit ca un eşec  pentru Maroney, care nu şi-a putut stăpâni sentimentul de nemulţumire nici pe podium, când a făcut o grimasă de nemulţumire. 

În timpul festivităţii de premiere, ea a strâmbat din nas şi s-a uitat cu invidie spre Sandra Izbaşa. Pe Twitter, fanii gimnasticii au observat imediat atitudinea ei şi au comentat cu umor: "Sandra, ai grijă cum dormi noaptea!".

La patru ani de la acel moment, această atitudine a gimnastei a devenit un adevărat brand sub titulatura "McKayla is not impressed". Atât de cunoscută a devenit expresia de nemulţumire a gimnastei, încât însuşi preşedintele Barack Obama, în timul unei vizite la Casa Albă a gimnastelor, i-a cerut McKaylei să facă împreună figura de "nu mă impresionează".

Recent, McKayla Maroney a declarat că renunţă la gimnastică, ea suferind mai multe acicdentări. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite