Gică Hagi le răspunde celor care îl critică pentru greşelile gramaticale: „La 20 de ani eu nu vorbeam“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul ca juca în această seară împotriva Botoşaniului, un meci crucial pentru calificarea în play-off. Înaintea partidei, Gică Hagi a susţinut o conferinţă de presă.

Gheorghe Hagi s-a referit la alegerile pentru preşedinţia FRF. “Cel care va conduce fotbalul românesc după alegeri are obligaţia să ducă fotbalul românesc într-un proiect mai mare ca cel al generaţiei noastre. Să ne propunem să atingem acele performanţe. Performanţa în România creează presiune şi sunt unii care nu acceptă sau nu le place pentru că îţi creează o presiune. În rest, sunt numărul unu în România care investeşte în viitorul fotbalul românesc. Când spun numărul unu vedeţi câţi jucători furnizăm la echipele naţionale, plus investiţia făcută într-o bază sportivă incredibil de competitivă, cu milioane multe“.

“Vreau să fiu perceput ca om al fotbalului, nu ca scriitor, povestitor. Ştiu că mai greşesc din când în când că aşa e normal când vorbeşti mult faci şi greşeli. La 20 de ani nu vorbeam, la 30 de ani nu am vorbit, la 50 vorbesc din când în când mai mult deoarece cred că am ce să spun”, a mai afirmat antrenorul Viitorului.

“Mi-aş câştigat dreptul să îmi dau cu părerea. Nu atac, nu pun bombe, nu mă revolt. M-am revoltat acum nouă ani când am investit în cea mai frumoasă bază sportivă care a produs n jucători. Când m-aţi întrebat acum nouă ani, dacă descopăr pe următorul Hagi, v-am spus că fac foarte mulţi jucători, v-am spus că aduc mulţi jucători la loturile naţionale şi aşa a fost. Tot ce am zis s-a întâmplat. Totul a fost posibil posibil cu multă muncă şi sacrificii”, a precizat Gheorghe Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite