Gest memorabil făcut de Hagi pentru un puşti de 6 ani, care l-a întrebat: „Pot să vă invit la ziua mea?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi
Gică Hagi

Gică Hagi a demonstrat încă o dată că are un caracter deosebit şi a avut o reacţie remarcabilă faţă de un puşti de şase ani, care l-a abordat după meciul Viitorul - CFR Cluj 1-0.

La finalul meciului, Hagi a fost oprit de un copil, care i-a solicitat o fotografie şi un autograf şi l-a întrebat: "Domnul Hagi, pot să vă invit la ziua mea?"

Mirat, Hagi s-a oprit şi l-a întrebat pe copil, cu zâmbetul pe buze: ”Când este ziua ta?”. ”Pe 18 ianuarie”, a replicat imediat băieţelul.

”Pe 18 ianuarie suntem în cantonament, trebuie să vii în străinătate. Suntem în cantonament, atunci. Vedem, vedem, vorbim cu mami, vedem”, a mai spus Hagi, conform digisport.ro

”La Medgidia”, a insistat puştiul, după care a plecat din sala de conferinţă. Hagi a reacţionat şi i-a transmis copilului: ”Te chemăm noi în cantonament. Gogule (n.r. adresându-se unui angajat al clubului), du-te şi transmite-i că-l chemăm în cantonament. Îl chemăm să vină cu noi. Spune-i că îl chemăm să vină unde suntem noi”, a mai spus Hagi.

Tehnicianul campionilor a insistat, apoi, pe lângă oamenii din staff să ia deja legătura cu părinţii copilului şi să-i ia datele necesare, astfel încât în ianuarie micuţul să ajungă alături de jucătorii şi antrenorul preferat.

Te-ar putea interesa:

Operaţiunea Monstrul! Un morun uriaş a fost pescuit accidental în Dunăre. Ce s-a întâmplat cu peştele

Mesajul dur al lui Traian Berbeceanu: „Sunt 4 ani de când nişte ticăloşi mi-au distrus viaţa şi cariera. Mai este puţin...”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite