Gerard Pique, victima lui John Terry?Spaniolul e ţinta glumelor pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pique e un tată fericit
Pique e un tată fericit

Shakira şi Gerard Pique au devenit părinţi, iar anunţul l-au făcutpe Twitter. Jucătorul Barcelonei a precizat că micuţul lor e deja abonatul trupei de pe Camp Nou.


Apărătorul Barcei nu s-a mai ţinut de glume, aşa cum a făcut la data de 28 decembrie, când de ziua Ziua Sfinţilor Inocenţi, Ziua Păcălelilor în Spania, a anunţat pe o reţea de socializare că a devenit tată. Marţi seara anunţul a fost unul cît se poate de real. În jurul orei 22.30, la clinica Teknon din Barcelona, artista din Columbia a născut prin cezariană. Noul membru al familiei se numeşte Milan Pique Mebarak şi are o greutate de 2.9 kilograme. “Numele său înseamnă drag, iubitor şi milostiv în slavonă, dornic şi muncitor în latină şi unificare în sanscrită”, a spus Shakira. În schimb, Pique s-a limitat să anunţe că fiul său e deja socio Barcelona. Interesantă e şi coincidenţa datelor de naştere a membrilor familiei. Shakira se aniversează la 2 februarie, Pique a apărut pe lume în aceeaşi zi, dar la zece ani diferenţă faţă de columbiancă, iar fiul lor s-a născut la data de 22 ianuarie.

Cei de la Footy Memes au postat un mesaj amuzant pe Twitter. Chiar dacă au greşit anul, scriind 2011, în loc de 2012, gluma e savuroasă: “Pe 24 aprilie 2012, John Terry a fost eliminat pe Camp Nou. Circa nouă luni mai târziu, se naşte fiul Shakirei. Coincidenţă?”. Terry e recunoscut pentru faptul că amantele sale sunt soţiile altor fotbalişti.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite