Georgia Crăciun a câştigat Inedit Open Tour atât la simplu, cât şi la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgia Crăciun
Georgia Crăciun

Georgia Andreea Crăciun a câştigat atât proba de simplu, cât şi cea de dublu a competiţiei ITF Inedit Open Tour, dotată cu premii de 15.000 $, de la Tenis Club Curtea de Argeş.

Astfel, perechea Georgiana Andreea Crăciun/ Ilona Geogiana Ghioroaie a câştigat vineri turneul Inedit Open Tour, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-3, 7-5, cuplul Camelia Elena Hristea/Gabriela Nicole Tătăruş.

Duminică, Georgia Andreea Crăciun a învins-o în finala Inedit Open Tour, cu scorul de 6-1, 6-1, pe Riya Bhatia (India) în finala Inedit Open Tour.

“De la început am pus presiune, am fost agresivă în joc. Sunt bucuroasă că mi-am dus planul până la sfârşit. Este cel mai reuşit meci al meu, am crezut în mine, mi-am controlat emoţiile. A contat şi victoria de la dublu. Iar anul acesta am mai câştigat la simplu şi la dublu, în Antalya, a spus Georgia. 

„Ca de fiecare dată, Curtea de Argeş este printre cele mai primitoare oraşe, cu o organizare a turneelor ireproşabilă. Care asigură tuturor participantţilor cele mai bune condiţii, cu sponsorul Dr. Oetker în prim plan. Ne bucurăm că o româncă, Georgia Crăciun, care nu a împlinit încă 18 ani, a câştigat atât la simplu, cât şi la dublu. Este o sportivă cu un potenţial deosebit şi sunt convins că va fi o a doua Simona în viitorul apropiat. Mulţumiri adresate tuturor celor implicaţi, de la sponsorul principal Dr. Oetker până la copii de mingi. Pe an ce trece Curtea de Argeş devine unul dintre cele mai importante, dacă nu cel mai important centru de competiţii internaţionale. Ori aceste turnee fac trecerea de la juniori către tenisul de performanţă, unde pot obţine primele puncte internaţionale. Compania Dr. Oetker s-a focusat să sprijine copii prin organizarea acestor competiţii în România, să fie cât mai multe, astfel încât costurile copiilor să fie cât mai mici. Când simţi că o companie de renume mondial precum Dr. Oetker este alături, atunci nici un efort nu este prea mare”, a spus George Cosac, preşedintele FR Tenis, cel care a premiat-o pe Georgia.

La turneul ITF rezervat senioarelor, Inedit Open Tour, dotat cu premii în valoare de 15.000 $, care se dispută la Tenis Club din Curtea de Argeş, la care sponsor principal a fost Dr. Oetker,  au concurat sportive din 12 ţări.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite