Gâlcă, ori la bal, ori la spital: s-a stabilit de ce depinde rămânerea antrenorului pe banca Stelei şi din sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

De când Reghecampf a fost concediat de Al-Hilal, actualul tehnician al roş-albaştrilor a stat cu sabia deasupra capului. Joi, preşedintele de imagine al Stelei a anunţat, în premieră, ce ar trebui să facă Gâlcă pentru a-şi prelungi şederea pe bancă.

Laurenţiu Reghecampf a început o campanie puternică împotriva lui Costel Gâlcă, în speranţa că, în curând, va reveni în Ghencea.

Înfrângerea din prima etapă din retur şi modul lipsit de eleganţă în care au procedat „Reghe“ şi soţia sa au mărit presiunea pe Gâlcă în ultimele zile. Într-un final însă, un oficial al campioanei a ţinut să clarifice situaţia actualului antrenor.

„Dacă vom câştiga toate cele trei competiţii, nu se întoarce Reghecampf la Steaua. Dacă Gâlcă va câştiga doar campionatul şi nu şi Cupa Ligii şi Cupa României, rămâne la latitudinea patronului. Oricum, e la latitudinea patronului. Dar eu zic că dacă Gâlcă va câştiga toate cele trei trofee, n-are cum să nu rămână“, a declarat Duckadam la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite