FOTO Reacţia Serenei Williams după ce o loveşte pe Simona Halep din greşeală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, Serena Williams, Frances Tiafoe şi Nick Krygios au participat înaintea Miami Open la un eveniment cartiabil.

La fel ca la Indian Wells, Simona Halep s-a implicat şi la Miami în campania AceinAutism, care îi sprijină pe cei care suferă de autism.

I-au fost alături Frances Tiafoe, Nick Krygios, dar şi Serena Williams, cei patru schimbând câteva mingi şi participândd apoi la un cocktail. 

Halep a făcut pereche cu Tiafoe, dar şi cu antrenorul ei, Darren Cahill. La un moment dat, o minge trimisă de Serena Williams a lovit-o în plin pe Halep, iar reacţia americancei este destul de expresivă:

FOTO De pe teren la party. Cadou de sute de mii de dolari primit de Simona Halep la Miami

serena

Joacă în această seară la Miami Open

Pentru Serena Williams, Miami Open este turneul ei de casă. A câştigat de opt ori aici şi a declarat că este locul perfect pentru tenis. Ea va avea parte de o confruntare dură în primul tur, contra japonezei Naomi Osaka. Meciul e programat în această seară în jurul orei 22.30.

Dacă trece de câştigătoarea de la Indian Wells, Serena va avea parte în continuare de un meci extrem de dificil, împotriva Elinei Svitolina. 

Citeşte şi:

VIDEO Ce a declarat Naomi Osaka după ce a învins-o pe clar pe Serena în primul tur de la Miami

VIDEO Andrei Gheorghe îl pune la punct în direct pe Gigi Becali

ANALIZĂ Vine ceva din urmă? Încep meciurile cruciale pentru viitorul fotbalului românesc

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite