FOTO Primită cu onoruri! Ce politician a aşteptat-o pe Simona Halep la aeroportul de la Cluj Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep este de ieri seară la Cluj, acolo unde sâmbătă şi duminică va juca în meciul de Fed Cup, contra echipei Elveţiei.

Simona a sosit la Cluj, alături de antrenorul Andrei Pavel şi a fost primită la aeroport de căter primarul oraşului, Emil Boc. Acesta i-a oferit un buchet de flori, după care a aşteptat-o şi pe Martina Hingis, care va debuta ca antrenoare a echipei Elveţiei. Boc i-a oferit şi acesteia un buchet similar, după care s-a fotografiat alături de cele două vedete ale tenisului şi a postat pe facebook următorul mesaj: 

Premiera inedita in istoria orasului nostru: actualul lider mondial, Simona Halep si fostul lider mondial, Martina Hingis, au ajuns la Cluj-Napoca!

Martina Hingis (castigatoare a 25 de titluri de Grand Slam la simplu, dublu si dublu mixt) este antrenorul actual al echipei Elvetiei si a sosit in orasul nostru pentru meciul de tenis Romania - Elvetia, din cadrul FedCup, pentru accedere in Grupa Mondiala !
Simona Halep va juca pentru Nationala Romaniei in meciul cu Elvetia, alaturi de Irina Begu, Sorana Carstea si Mihaela Buzarnescu. 

Meciul va avea loc sambata si duminica in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca!

Hai Romania!!

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite