FOTO Maria Şarapova, fără sutien, împreună cu o lesbiană celebră la o gală din Los Angeles

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Şarapova
Maria Şarapova

Maria Şarapova continuă să ţină prima pagină a ziarelor din America, deşi rezultatele ei sportive sunt departe de aşteptări.

Şarapova este însă o jucătoare cu o imagine care vinde şi de aceea e invitată constant la diferite evenimente mondene. La premiera filmului Battle of the Sexes, ce a avut loc în weekend ,în Los Angeles, frumoasa rusoaică a impresionat prin ţinuta ei şi s-a fotografiat alături de legenda tenisului feminin, Billie Jean King, din viaţa căreia a şi fost inspirat filmul "Battle of the Sexes", în care Emma Stone are rolul principal. 

"Battle of the Sexes" ecranizează povestea meciului din 1973, care a intrat în istoria tenisului mondial, dintre Billie Jean King şi Bobby Riggs. 20 septembrie 1973 a fost ziua în care un tenisman, fost număr unu mondial, a fost învins de o femeie. 

Billie Jean King, acum în vârstă de 73 de ani, este prima lesbiană declarată din tenis. Ea a câştigat 41 de turnee de Grand Slam, la simplu, dublu şi dublu mixt, fiind una dintre cele mai galonate jucătoare din istorie. 

Maria Sharapova. FOTO Guliver/Gettyimages
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite