FOTO Halep vs Tăriceanu, sau de ce sportul bate politica! Cum s-au comportat cei doi şi cum a reacţionat lumea atunci când ei au fost nevoiţi să stea la coadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După episodul de anul trecut, când Călin Popescu Tăriceanu a intrat prin spate pentru a-şi prelungi permisul auto, un alt caz a ieşit azi în presă.

Simona Halep s-a prezentat dimineaţă la Ambasada Chinei, pentru a depune actele de obţinere a vizei, care îi este necesară pentru participarea la turneele de la Wuhan şi Beijing. Halep a ajuns la ambasadă în jurul orei 7.40, dar a găsit o coadă destul de mare, formată din oameni care fuseseră mai matinali decât ea. Simona s-a aşezat cuminte la rând, însă toţi cei prezenţi au invitat-o să intre în faţă pentru a nu pierde câteva ore acolo.

Jucătoarea de tenis le-a mulţumit celor prezenţi, atât pe loc, cât şi printr-un mesaj postat pe facebook: "Chiar dacă am ajuns pe la 7.40 în faţa ambasadei pentru viză, în faţa mea erau 20 de persoane, dar mi-au oferit posibilitatea de a intra prima. Mulţumesc tuturor"

Atitudinea oamenilor a fost complet diferită de ceea ce s-a întâmplat în cazul lui Tăriceanu, atitudine determinată şi de modul în care au procedat cei doi. În vreme ce Halep s-a aşezat la coadă, Tăriceanu a intrat prin spate, sfidând mulţimea, iar după ce a fost descoperit şi rugat să explice de ce nu a a ales calea normală a oferit explicaţia următoare: „Există, în orice stat, câteva funcţii importante unde oamenii au fost aleşi ca să reprezinte, într-un fel statul şi să se dedice, în principal problemelor societăţii comunităţii. Asta ar trebui să fie preocuparea lor principală. Nu statul la coadă. Sigur că există şi posibilitate să stăm la coadă la permise, la cumpărat flori, la alte acţiuni. Din acest motiv, în toate ţările, cei care ocupă anumite poziţii înalte se găsesc, din punct de vedere legal, anumite modalităţi, anumite pârghii prin care li se permite să-şi dedice majoritatea timpului în interesul ţării şi al societăţii şi nu să stai. Sigur, până la urmă nu e nimic înjositor. Dar e o problemă de gestiune a timpului”. Evident, asupra preşedintelui Senatului s-a abătut un potop de vorbe grele, care au invadat mediul online. 

VIDEO Una dintre rivalele Simonei Halep şi-a declarat public homosexualitatea

image
image

FOTO Cum au fost surprinşi Simona Halep şi Ion Ţiriac la o gală caritabilă de la Roma 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite