FOTO Halep, luată peste picior: Ce au scris americanii despre echipamentul Nike purtat de Simona la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La US Open 2018, Simona Halep a beneficiat de un echipament personalizat conceput de sponsorul ei tehnic. Din păcate, a etalat hainele primite de la Nike doar puţin peste o oră.

Nike i-a acordat o atenţie specială Simonei Halep cu ocazia ultimului Grand Slam din acest an. Din păcate, eforturile americanilor au cam fost zădărnicite de liderul WTA.

Asta deoarece, Simona nici măcar n-a apucat să folosească ambele rânduri de echipament pe care le-a primit, unul pentru meciurile din timpul zilei şi altul pentru sesiunea de seară. Românca a ieşit din competiţie după confruntarea cu Kaia Kanepi (44 WTA), spre dezamăgirea celor de la Nike.

Gigantul american a primit şi o reacţie negativă din partea prestigiosului ziar „The New York Times“ privind cele două rochiţe purtate de Halep şi de Stephens la Flushing Meadows.

Imagine indisponibilă

„Uitaţi de costumul Serenei de la Roland Garros. De ce în 2018 jucătoarele trebuie să poarte o bucată de material în jurul şoldului care să sugereze o rochie? Uitaţi-vă cum s-au prezentat Simona Halep şi Sloane Stephens la US Open. Ambele au avut fuste în talie, iar în anumite momente se putea observa că pe dedesubt există o pereche de pantaloni. Doar în lumea tenisului, o aşa ţinută poate fi considerată o rochie. În rest, ar fi catalogată drept o bluză mai lungă“, a scris „The New York Times“ aici.

Replica celor de la Nike a venit în cadrul aceluiaşi articol: „Ne-am distrat când am realizat această rochie. E concepută să se deschidă la şoldul stâng pentru a oferi sportivilor o gama maximă de mişcare, dar evidenţiază, de asemenea, construcţia frumoasă a rochiei. O lungime uşor mai scurtă a rochiei ajută într-adevăr la mărirea razei de mişcare“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite