FOTO Halep întâlneşte „bomba sexy“ a Poloniei: Radwanska, goală într-o revistă şi criticată drastic în ţara ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radwanska

În circuitul feminin sunt jucătoare care petrec mai mult timp în faţa camerelor de fotografiat decât pe terenul de tenis. Înainte de a se căsători, şi Agnieszka Radwanska a avut astfel de apucături.

Simona Halep (1 WTA) atacă accederea în optimile de la Miami într-un meci cu Agnieszka Radwanska (32 WTA). E un duel care ajunge la episodul 11, iar istoricul meciurilor dintre cele două arată că partida de la Miami va fi una pe muchie de cuţit.

În ultimele sezoane, Radwanska n-a mai avut strălucirea de altă dată. Poloneza de 29 de ani a obţinut cele mai bune rezultate, în perioada 2012-2016, după cum „Adevărul“ a scris aici. În acest interval, Radwanska a fost în centrul atenţiei şi din cauza unui episod controversat de care a amintit Digi Sport, postul care transmite turneul de la Miami în România.

Concret, în 2013, „Aga“ a apărut dezbrăcată în nişte fotografii incendiare în revista „ESPN“, declanşând un scandal destul de mare. Asta deoarece, la vremea respectivă, Radwanska era membră a unei organizaţii pentru tinerii catolici, „Cruciada tinerilor“.

După publicarea fotografiilor nud cu Radwanska, această organizaţie a exclus-o pe „Aga“.

„E o ruşine că cineva care şi-a declarat dragostea pentru Iisus promovează acum mentalitatea bărbaţilor care privesc femeile ca pe nişte obiecte. Dacă va întâlni un bărbat pe care să-l iubească cu adevărat şi îşi va întemeia o familie şi va creşte copii catolici, atunci va trebui să ascundă aceste poze“, declara atunci preotul catolic Marek Dziewiecki, citat de Daily Mail.

Ulterior, Radwanska s-a căsătorit în iulie 2017 şi a devenit „cuminte“, nemaiavând astfel de apariţii controversate.

CITEŞTE ŞI:

Surpriză uriaşă la Miami: Wozniacki, finalista de anul trecut, a fost bătută. Daneza a luat primul set cu 6-0

Halep compară Constanţa cu Miami: Simona a explicat de ce e fermecată de oraşul american în care joacă în aceste zile

Halep, conştientă de pericolul Radwanska: Simona a analizat meciul în faţa jucătoarei care i-a dat de două ori 6-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite