FOTO Fundul Serenei Williams stârneşte controverse la Wimbledon. Englezii au rămas cu gura căscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams este principala favorită a turneului de la Wimbledon, dar şi jucătoarea care a generat o serie întreagă de critici.

După cum se ştie, la Wimbledon nu este permis ca echipamentul jucătorilor şi al jucătoarelor să aibă o altă culoare în afară de alb. Este o regulă impusă de organizatori de foarte mulţi ani, pe care toată lumea o respectă. Din acest motiv producătorii de echipamente au fost nevoiţi să se adapteze şi creeze ţinute albe pentru participanţi. 

Numai că, nu toată lumea  e mulţumită de liniile create. Sabine Lisicki a declarat că nu se simte confortabil în acel echipament, mai ales că lasă să se vadă destul de mult. "Am încercat să îmbrac rochiţa, dar pur şi simplu nu mă simţeam confortabil ştiind că se vede atât de mult. Am ales un alt echipament în care m-am simţit în largul meu, pentru că cel mai important e să nu am reţineri pe teren", a spus jucătoarea din Germania. 

Afirmaţia ei a stârnit polemici, iar criticii au început să analizeze atent costumaţiile jucătoarelor. Evident, sub lupa specialiştilor au intrat în principal jucătoarele mari, iar o fotografie cu Serena Williams a aruncat în aer mediul virtual, forumurile gemând de impresii mai mult sau mai puţin pozitive, după ce americanca şi-a dezvăluit posteriorul generos, de care spune că este foarte mândră. Liderul WTA nu s-a sinchisit însă de nimic şi a afirmat că e foarte încântată de rochiţa pe o poartă şi de tot ceea ce ţine de ea. Posibil şi pentru că totul la vedere, iar Serena este recunoscută pentru plăcerea de a-şi etala formele.  

Cap capete la Wimbledon. Câteva favorite su plecat deja acasă

VIDEO Ce nebunie de lovitură a încercat Simona Halep la Wimbledon

Cine e Kiki Bertens, adversara de azi a Simonei Halep şi de ce ar trebui să se teamă de ea

  

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite