FOTO EXCLUSIV Costel Gîlcă e ca şi plecat de la Steaua. Reghecampf s-a întâlnit aseară cu fotbaliştii campioanei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

"De ce ţi-e frică, de aia nu scapi", E valabil şi pentru Costel Gîlcă, antrenorul Stelei, care se temea că Reghecampf îi va lua locul pe banca echipei campioane.

"Ştiu că Reghecampf dă tîrcoale Stelei. Mi-a spus chiar patronul Gigi Becali acest lucru", a răbufnit antrenorul liderului după prima etapă din retur. Rămas fără echipă după ce arabii de la Al Hilal l-au dat afară, pentru că a ratat două obiective importante, Reghecampf a revenit în ţară şi vrea din nou la Steaua.

 Mai ales că echipa nu are un joc foarte convingător, iar primul meci din 2015 a fost pierdut în faţa Rapidului. Faptul că Reghecampf dă târcoale Stelei s-a confirmat mai repede decât se aştepta chiar şi Gîlcă. La numai o zi după ce Rapid a bătut Steaua în Ghencea, fostul antrenor al campioanei s-a întâlnit cu fotbaliştii liderului, la o petrecere organizată de Alexandru Bourceanu, la care au participat aproape toţi fotbaliştii echipei. Nu şi încă actualul antrenor, Costel Gîlcă, care probabil pregătea acasă meciul următor.

 Prezenţa lui Reghe a fost dată de gol de nişte poze postate pe facebook, iar acesta apare lângă brazilianul Guilherme, ultimul transferat la Steaua, despre care se spune că a fost adus tocmai la recomandarea lui, cei doi lucrând împreună acum trei ani la Chiajna.

Reghe la petrecere FOTO Facebook
Ana Maria Prodan Reghe cu Bourceanu FOTO facebook
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite