FOTO Caroline Wozniacki are un nou iubit. Cine este cel care a reuşit să cucerească inima frumoasei daneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki, una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul WTA, trăieşte o nouă poveste de dragoste după dezastrul sentimental prin care a trecut după ce fostul său logodnic, Rory McIlroy, s-a despărţit de ea când trimiteau invitaţiile de nuntă.

Fost lider mondial, Caroline Wozniacki este acum într-o relaţie cu un jucător de baschet din NBA: David Lee. În vârstă de 33 de ani, acesta este component al formaţiei San Antonio Spurs.

Relaţia dintre ei a început, se pare, în toamna trecută, el fiind văzut în tribune la unul din meciurile disputate de Caroline la US Open. Povestea de dragoste, ţinută departe de ochii lumii, a fost confirmată de fratele Carolinei, Patrik. Acesta a declarat pentru cotidianul ”Ekstra Bladet”: ”La începutul anului, Caroline mi-a confirmat relaţia lor. A fost ceva nou şi pentru mine, dar cred că e foarte bine. E un băiat deştept, e şi atletic, pentru că joacă baschet profesionist”.

În vârstă de 26 de ani, Caroline Wozniacki a avut o singură relaţie de durată, cea cu jucătorul de golf Rory McIlroy. Ei au fost împreună din vara anului 2011 până în luna mai a anului 2014, despărţirea având loc ca în filmele proaste: după ce a cerut-o de soţie şi au stabilit data căsătorie, el a părăsit-o chiar după ce au ales invitaţiile de nuntă. A declarat apoi că s-a speriat de ce înseamnă responsabilitatea unei căsătorii, aşa că a plecat şi dus a fost.

Intrată într-un soi de depresie după ce omul vieţii ei lăsat-o inexplicabil, Caroline a fost ajutată să treacă peste acea perioadă grea de Serena Williams, care a făcut tot ce a putut pentru a părăsi turneul de la Roland Garros – a fost învinsă de Muguruza în turul secund – pentru a fi alături de Caroline, plecată în SUA să sufere departe de ochii presei. De atunci, cele două au legat o prietenie care este un exemplu în circuit.

image

David Lee joaca baschet la San Antonio Spurs

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite