FOTO Băsescu, gafă după victoria fetelor de la handbal: Ce informaţie eronată conţine postarea fostului preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Basescu FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Traian Băsescu a remarcat prestaţia excelentă a României la Campionatul European printr-o postare pe Facebook. Din păcate, a comis şi o greşeală.

În ultimii ani, naţionala feminină de handbal a făcut luna decembrie una mai frumoasă pentru români, având rezultate remarcabile la diverse turnee importante.

În 2015, Neagu şi compania au obţinut primul bronz mondial din istoria naţionalei, făcând un turneu extraordinar în care au ratat aurul de puţin în Danemarca.

Acum, la Europeanul găzduit de Franţa, fetele au trei victorii în trei meciuri, au ajuns în Grupa Principală II cu maximum de puncte, 4, şi au drum deschis spre semifinale. Mai mult, încă de la al doilea meci, cel cu Germania, selecţionerul Martin Ambros a vorbit deschis despre câştigarea titlului european!

După victoria entuziasmantă cu campioana europeană en-titre, Norvegia, Traian Băsescu a lăudat naţionala României printr-o postare pe Facebook. În finalul mesajului, el a scris că „…s-ar putea să aflaţi pe 19 Decembrie că fetele noastre sunt Campioane Europene la handbal feminin“.

Dacă cineva află însă tocmai la 19 decembrie că România a câştigat Europeanul de handbal, înseamnă că, într-adevăr, are o mare problemă. Asta deoarece, finala de la Paris e programată pentru…16 decembrie.

Basescu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite