FOTO Anamaria Prodan, mesaj vulgar la ultima apariţie televizată: Cu ce bluză a putut să meargă la emisiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
prodanca

Regula bunului simţ spune că, atunci când mergi, în calitate de invitat, la o emisiune, te îmbraci elegant. Anamaria Prodan are însă alte principii.

Fotbalul românesc e, din păcate, ca o junglă şi, de-a lungul anilor, mai multe personaje grobiene şi-au făcut apariţia aici.

Pe vremuri, fraţii Becali îşi făceau de cap, ameninţau jurnaliştii şi îi scuipau, în direct, în timpul emisiunilor la care erau invitaţi. Foarte rar, presa a luat atitudine împotriva acestor indivizi, iar Victor şi Ioan Becali au continuat să fie căutaţi de televiziuni până când au intrat în închisoare în „Dosarul Transferurilor“.

Inclusiv acum, Giovanni e considerat o vedetă şi, de curând, a început să facă iarăşi turul televiziunilor.

Fostul impresar a fost, totuşi, umbrit, între timp, de un alt personaj cu un comportament cel puţin discutabil. Vorbim despre Anamaria Prodan, care şochează prin limbajul ei vulgar, mai ales că pretenţiile sunt altele de la o femeie.

Astăzi, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost invitată la o emisiune difuzată de postul Pro X. Ea şi-a făcut apariţia în studio, purtând, mândră, o bluză pe care scria „F*ck“.

„Este un mesaj pentru «prietenii» mei din fotbal“, şi-a explicat Anamaria Prodan alegerea vestimentară.

Prodan
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite