FOTO Absenţă de marcă în naţionala României la Jocurile Olimpice de la Rio. Prima poză cu handbalista care a rămas gravidă şi nu va merge în Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal feminin a României va avea o absenţă de marcă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, programate în luna august.

Din echipa României va lipsi Adriana Nechita, care împlineşte 33 de ani în noiembrie şi care a rămas gravidă. Sportiva, socotită cea mai frumoasă handbalistă din România, trăieşte o poveste de dragoste cu un afacerist foarte potent din punct de vedere financiar.

Acesta este un milionar din Certeze, pe nume Daniel Dan, fiul unui om de afaceri de succes, Vasile Dan, fondatorul grupului Dan Steel, care fabrică produse metalurgice şi materiale de construcţii, şi e liderul pieţei pe segmentul de produse trefilate (sârmă, plase de sârmă, cuie), având o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro.

Ada Nechita şi Daniel Dan sunt un cuplu de la finalul anului trecut, după ce handbalista s-a despărţit de primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, cel care a revitalizat handbalul din oraşul maramureşean, dar care acum l-a abandonat din motive penale.

Jocurile Olimpice de la Rio sunt programate între 5 şi 21 august, iar România face parte dintr-o grupă cu Norvegia, Brazilia, Spania, Angola şi Muntenegru. 

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite