Florinel Coman şi-a luat permisul fals dintr-un salariu colosal: Cât câştigă la FCSB şi ce maşină are

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coman

Cu foarte puţine realizări pe teren, în acest sezon, atacantul de 22 de ani păşeşte pe drumul parcurs înaintea sa de mulţi fotbalişti români cu potenţial care, din păcate, şi-au irosit cariera.

Concret, vorbim despre acei jucători care, la un moment dat, au arătat nişte calităţi, au avut o perioadă bună în cariera lor, după care şi-au început declinul. 

În cazul lui Coman, trendul ascendent a început la Viitorul, a continuat cu transferul la FCSB, iar momentul de vârf l-a atins, odată cu participarea la Euro 2019, competiţie rezervată echipelor de tineret. Atunci, în tricoul României U21, Coman a făcut un turneu foarte bun, cu un meci de referinţă, cel cu Anglia U21, în care a marcat două dintre golurile cu care tricolorii mici s-au impus cu 4-2. 

Partida cu Anglia U21 s-a jucat la 21 iunie 2019. De atunci, într-un an şi opt luni, Coman, lovit şi de accidentări şi de o infecţie cu noul coronavirus, a ajuns într-o scădere de turaţie. Iar acum, după o perioadă nefastă din punct de vedere sportiv, a „reuşit“ să se remarce din motive nedorite.

Concret, luni seară, a „explodat“ în mediul online ştirea potrivit căreia fotbalistul FCSB a fost oprit de poliţişti, în timp ce gonea pe „Autostrada Soarelui“ cu 165 de kilometri la oră, la bordul maşinii sale, un Audi A7. 

Pe lângă faptul că avea o viteză peste cea permisă de regulament, 130 de kilometri la oră, Coman le-a dat poliţiştilor şi un permis de conducere internaţional fals, din Ucraina! Jucătorul s-a ales cu un dosar penal, pentru conducerea unui vehicul fără permis. Potrivit articolului 335 din Codul Penal, Coman riscă acum o condamnare la închisoare de la unul la cinci ani. Aproape sigur însă, pedeapsa va fi una cu suspendare, urmând să devină executorie, doar dacă pe durata valabilităţii ei Coman va comite şi o altă infracţiune penală.

Un sezon cu cifre groaznice

Florinel Coman a fost luat de FCSB de la Viitorul, în sezonul 2017-2018, pe o sumă colosală pentru fotbalul românesc: 3 milioane de euro. 

După un prim sezon la bucureşteni, în care a marcat doar de trei ori în 20 de apariţii în Liga I, în următoarele două stagiuni, Coman a avut cifre tot mai bune: 11 goluri în 35 de partide de campionat (2018-2019) şi 12 goluri în 28 de apariţii în Liga I (2019-2020). 

Actualul sezon însă e cel mai slab pentru Coman, de când a semnat cu trupa finanţată de Gigi Becali. În 19 partide oficiale, în toate competiţiile, Coman a adunat doar două goluri şi şapte pase decisive. 

În campionat, are o serie de 12 meciuri în care n-a înscris, deşi în şapte dintre ele a evoluat 90 de minute! Ultimul său gol în campionat datează din 5 decembrie, într-o victorie cu UTA (3-0). Iar ultima partidă în care a avut o realizare concretă e cea cu Poli Iaşi, tot în Liga I, când a oferit o pasă de gol în victoria cu 3-1 pentru bucureşteni.

70.000 de euro costă maşina condusă de Florinel Coman, un Audi A7. Fotbalistul câştigă 20.000 de euro pe lună la FCSB.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite