Florin Andone a marcat pentru Cordoba, dar Getafe a întors scorul în ultimele minute. Autogol incredibil al gazdelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Andone. FOTO: Gulliver Getty Images
Florin Andone. FOTO: Gulliver Getty Images

Intrat de pe bancă, Florin Andone a fost foarte aproape să aducă trei puncte uriaşe pentru Cordoba, în meciul cu Getafe (1-1), dar echipa sa a fost egalată după un autogol incredibil, apoi a mai încasat un gol, în ultimele minute.

În ziua în care a aflat că s-ar putea să fie convocat în premieră în lotul naţionalei României, pentru meciul cu Insulele Feroe (deocamdată e în lotul extins), Florin Andone a început doar pe bancă în meciul pe care Cordoba l-a jucat pe teren propriu, cu Getafe, în etapa a 26-a. 

Partida se ducea spre un 0-0, dar antrenorul Dukici l-a trimis pe teren pe Andone, în minutul 58, iar românul şi-a făcut datoria în minutul 77, când a deschis scorul. Gazdele au încercat apoi să păstreze rezultatul, dar finalul partidei a fost halucinant. 

În minutul 87, fundaşul stânga Fede Vico şi-a înscris un autogol incredibil, cu o reluare cu călcâiul, în aer, după o centrare a unui adversar, care l-ar face invidios şi pe Ibrahimovici. 

Iar în loc de un punct, Cordoba s-a ales cu tolba goală şi se îndreaptă tot mai clar spre retrogradare. Alb-verzii au dormit la un corner, iar Juan Rodriguez (90+2) a stabilit scorul final, 2-1 pentru Getafe. 

Florin Andone este la al treilea gol marcat pentru Cordoba, în campionat. Gruparea andaluză este pe ultimul loc în Spania, cu 18 puncte în 26 de etape, la şapte puncte de ultima echipă care se salvează. 

Citeşte şi 

Iordănescu îl cheamă la naţională pe singurul român care joacă în Spania. Pe 29 martie este meciul cu Insulele Feroe

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite