Finala fatală: un rus de 27 de ani s-a sinucis la trei zile după meciul Franţa – Portugalia. Motivul gestului său e teribil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida de pe „Stade de France“ a fost punctul culminant de la o sărbătoare a fotbalului, însă rezultatul a ruinat viaţa unui tânăr.

S-a mai întâmplat, de-a lungul anilor, ca fanii fanatici ai unor echipe să recurgă la gesturi extreme, după rezultate care au spulberat vise. Acum însă, cel care şi-a luat viaţa n-a fost nici francez, nici portughez.

Fidel Nikitin (27 de ani) a fost un rus, vânzător de telefoane mobile, care a sperat că va scăpa de toate datoriile acumulate după finala de la Euro 2016.

Tocmai de aceea, a pariat suma de 2.300 de lire sterline pe victoria gazdelor. Mai ales că, până duminică, trecuseră 58 de ani de la ultima înfrângere a Franţei, acasă, într-un turneu găzduit de ei. Mai mult, Franţa cucerise trofeul la ultimele două competiţii majore desfăşurate în Hexagon: Euro 1984 şi Mondialul din 1998.

Pariul lui Nikitin părea unul foarte sigur, la prima vedere, iar după ce vedeta portughezilor, Cristiano Ronaldo, a părăsit terenul accidentat, în minutul 25, rusul a devenit, probabil, şi mai încrezător că va da lovitura.

El a fost la un pas de a încasa banii, în ultimul minut al meciului, atunci când Gignac a nimerit bara. Ulterior însă, după prelungiri, golul lui Eder a trimis trofeul în vitrina Portugaliei.

Devastat şi rămas fără ultimii săi bani, Fidel Nikitin a postat un mesaj pe un site de socializare: „Vă mulţumesc şi să mă iertaţi“.

Apoi, s-a aruncat în faţa trenului şi şi-a pus capăt zilelor.   

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite