Fed Cup. Romania-Spania. Simona Halep: „Avem o echipă puternică“. Muguruza: „Suntem neliniştite“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AP
Simona Halep FOTO AP

Componentele echipelor României şi Spaniei de Fed Cup au susţinut miercuri două conferinţe de presă, înaintea confruntării de vineri, de la Galaţi.

Sâmbătă şi duminică se vor disputa meciurile dintre România şi Spania, la Galaţi. Sâmbătă au loc două meciuri de simplu, începând cu ora 12.45, iar duminică se dispută ultimele două partide de simplu şi cea de dublu, începând cu ora 12.00. Învingătoarea dintre România şi Spania va juca un meci de baraj pentru promovarea în prima grupă a Cupei Fed!

"Suprafaţa de joc e ok. M-am simţit bine şi a mers bine antrenamentul. Nu simt presiune, îmi doresc să câştig ambele meciuri. Va fi greu, Muguruza joacă bine, iar cu cealaltă n-am jucat. Îmi place foarte mult să joc acasă, chiar dacă ultima dată nu mi-a mers prea bine.

Avem o echipă foarte puternică ţinând cont ca suntem atât de multe jucătoare în top 100. Consider că suntem o echipă puternică şi avem şanse să ne calificăm în prima grupă mondială", a spus Halep.

Cea mai periculoasă jucătoare din lotul Spaniei este Garbine Muguruza, cea care i-a suflat un set Serenei Williams la Australian Open. 

"Cred că fiecare meci va fi foarte dificil in Fed Cup. Suntem foarte neliniştite pentru că jucăm pentru ţara noastra. Nu cred că poziţia este cea mai importantă", a spus Muguruza.

Trebuie să ne concentrăm la fiecare meci şi să încercăm să câştigăm. Fiecare punct contează. Sunt nerăbdătoare să începem”, a spus Garbine Muguruza.

Loturile celor două echipe

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite