FC Braşov şi-a deschis magazin pentru suporteri VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai împătimiţi fani ai echipei FC Braşov au un motiv în plus de bucurie. Formaţia de la poalele Tâmpei şi-a deschis magazinul de prezentare, care este situat la parterul centrului comercial Eliana Mall.

În incinta magazinului se găsesc doar produse cu însemnele clubului. Preţurile la tricourile originale variază între 89 de lei, pentru copii, şi 159 de lei (tricouri cu mânecă). Replicile tricourilor originale sunt ceva mai ieftine, având preţuri cuprinse între 90 şi 130 de lei.

VEDEŢI AICI MAI MULTE IMAGINI DIN MAGAZINUL ECHIPEI

Treningurile pentru adulţi costă 260 de lei. De la magazinul clubului se mai pot achiziţiona mingi de fotbal, fulare, eşarfe, fesuri, dar şi pixuri, brelocuri sau fanioane cu însemnele formaţiei de la poalele Tâmpei.

Lansarea oficială a magazinului a avut loc astăzi, puţin după ora 14.00, iar la eveniment au luat parte toţi jucătorii echipei FC Braşov, antrenorii Daniel Isăilă şi Antonio Conceicao, precum şi preşedintele Iosif Kovacs sau patronul Ioan Neculaie.

La eveniment au fost prezenţi zeci de fani „stegari“, iar timp de câteva ore, suporterii echipei FC Braşov au schimbat impresii şi au luat autografe de la jucătorii formaţiei de sub Tâmpa.

„În sfârşit, am intrat şi noi rândul echipelor de tradiţie din România. Ne bucurăm că am îndeplinit un vis al suporterilor şi este foarte important că am reuşit să deschidem acest magazin.

De când am fost numit în funcţia de preşedinte la FC Braşov mi-am propus să ducem la capăt acest proiect. Mă bucur că am reuşit să îl deschidem într-un timp atât de scurt“, a declarat preşedintele formaţiei FC Braşov, Iosif Kovacs.

Finalizarea acestui proiect reprezintă un lucru foarte important, atât pentru fani, cât şi pentru oraş. Echipa merita din plin să aibă un astfel de magazin.

De multe ori am fost oprit de suporteri pe stradă, iar aceştia mă întrebau dacă ştiu când se deschide magazinul de prezentare. Sper să se vândă cât mai multe articole“, a menţionat şi căpitanul Robert Ilyes.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite