Fără sex-simbol la Rio! Cea mai frumoasă jucătoare din delegaţia României s-a accidentat înainte de Olimpiadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vor începe pe 5 august, iar România va deplasa o delegaţie de 98 de sportivi.

După îndelungi discuţii, port drapelul va fi purtat de Cătălina Ponor, care a câştigat "lupta" cu Simona Halep şi Cristina Neagu, jucătoarea de tenis alegând chiar să nu participe le Rio. 

Delegaţia noastră este foarte aproape să-şi piardă însă sex-simbolul, după ce Ana Maria Tănăsie (21 ani), de la naţionala de handbal s-a accidentat grav la ultimul meci de pregătire. 

Ana Maria Tănăsie a părăsit spaţiul de joc, la meciul cu Spania, după o fază la care i-a fugit genunchiul, iar accidentarea ei pare destul de urâtă, pasibilă chiar de a o priva de participarea la Rio. Prezenţa ei în lotul naţionalei de handbal este foarte importantă întrucât  pe postul de extremă dreapta, naţionala a pierdut-o pe Ada Nechita, care este însărcinată şi va lua o pauză.

Ana Maria Tănăsie este socotită cea mai cea mai sexy jucătoare din lotul României, ea având la activ câteva pictoriale în reviste mondene.

România  a pierdut două meciuri la turneul din Norvegia, cu ţara gazdă şi Franţa, şi a remizat cu Spania, dar nu asta contează neapărat, ci faptul că există probleme de lot. Cristina Neagu, principala noastră marcatoare, acuză probleme medicale şi nu a jucat deloc, iar la ultimul meci a lipsit şi Melida Geiger, tot din acelaşi motiv.

image
ana maria tanasie foto primaria hunedoara
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite