Fanii români s-au  făcut de râs la Londra: Monica Niculescu a izbucnit din cauza comportamentului celor din tribune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Niculescu (48 WTA) a înfruntat-o pe Timea Bacsinszky (Elveţia / 15 WTA), în optimi, la Wimbledon. Din păcate, încurajările primite din tribune mai mult au iritat-o pe jucătoarea din România.

Monica Niculescu a ratat şansa de a ajunge în sferturi la Wimbledon, după ce a fost învinsă de Timea Bacsinszky (Elveţia / 15 WTA) la capătul unui meci care a avut nevoie de trei seturi.

Românca l-a luat pe primul printr-un scor categoric, 6-1, însă a pierdut următoarele două, 5-7, 2-6, după o confruntare dramatică pe care „Adevărul“ a relatat-o aici.

Pe parcursul jocului, Niculescu a scăpat mai multe înjurături printre dinţi, iar la starea ei de nervozitate au contribuit şi suporterii români aflaţi în tribune. 

Ce s-a întâmplat?

La începutul celui de al doilea set, susţinătorii Monicăi au început să strige „Bravo“ în timp ce punctul era în desfăşurare.

După ce a dat lovitura câştigătoare, Niculescu s-a răstit spre cei aflaţi în tribune: „Terminaţi!“. Imediat, arbitrul i-a atenţionat pe spectatori că manifestările lor nu sunt permise, cât timp cele două jucătoare sunt angrenate într-un schimb de mingi.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IEŞIREA NERVOASĂ A LUI NICULESCU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite