EXCLUSIV: Alin Petrache a participat la antrenamentul „stejarilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedinte al Federaţiei Române de Rugby (FRR), Alin Petrache a făcut joncţiunea cu lotul naţional tot astăzi, doar că el a ajuns la Lisabona cu escală la Frankfurt. Fostul internaţional a asistat la antrenamentul căpitanului, participând chiar la el (a înapoiat cu şut baloanele trimise de transformeri în spatele buturilor).

Alin a luat masa alături de cei care a jucat, nu cu mult timp în urmă. Dezinvolt ca de obicei, fără să-i pese prea mult de protocol, actualul preşedinte al FRR n-a putut sta pe margine la antrenamentul efectuat de „stejari” pe Stadio Universitario. S-a postat în spatele buturilor, iar de acolo a retransmis cu lovituri de picior baloanele expediate de transformerii Cătălin Vlaicu, Dănuţ Dumbravă şi Iulian Dumitraş.

În această seară, Alin Petrache participă, alături de secretarul general Florin Matei şi managerul sportiv Robert Antonin, la „Masa preşedintelui” (dineul oferit de conducătorii Federaţiei Portugheze de Rugby), conform obiceiului din sportul cu balonul oval.

n ultima vreme Petrache i-a uimit pe mulţi prin gesturile sale. Atunci când FRR a mobilizat suporterii să vină să dea zăpada de pe stadionul „Arcul de Triumf”, el a muncit cot la cot cu ceilalţi, de la 9 până la 17.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite