„Eşti pe felie!“ Discursul care a schimbat radical evoluţia Simonei Halep în meciul cu Anastasia Sevastova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut un moment delicat în meciul cu Anastasia Sevastova, în setul al doilea, când adversara ei a reuşit un break.

Ea l-a chemat atunci din tribună pe antrenorul Andrei Pavel, cel care o asistă la meciuri, în absenţa lui Darren Cahill. A urmat un dialog interesant, surprins de camerele de luat vederi:

Andrei Pavel: "Ai jucat foarte bine, e ok. Dă-i un pic de efect. Când ai dat acum cu efect şi în game-ul trecut, ai dat un pic cu efect şi în game-ul trecut, nu ai mai dat aşa de plat în ea, ţi-a intrat tot timpul. Dă-i un pic de efect, nu trebuie să dai plat. Şi nu trebuie să faci tu toate punctele, mai las-o şi pe ea"

Simona Halep: "N-am cum să alerg" 

Andrei Pavel: "Ştiu chestia asta. dar când i-ai ridicat mingea prima oară şi din prima ai vrut să dai toate trei numai bum, bum, bum, una mai moale şi după aia poţi să dai în ea. Atâta tot! Înţelegi? Fii atentă la scurta aia când are ea mână liberă"

Simona Halep: "Nu simt ritmul, sunt contra".

Andrei Pavel: "Nu eşti contra, ştiu că tu simţi aşa, dar se vede foarte bine. D[-i un pic de efect, ca să îi dai un pic de margine acolo. Mai ales dacă nu simţi piciorul să împingi în el cât poţi tu, atunci dă-i un pic de efect. Tot aşa iute mâna, doar cu un pic mai mult de efect. Şi gândeşte-te unde vrei să îl plasezi, nu te mai gândi cum. Altfel, joci foarte bine, stai liniştită. E incredibil, ai avut un pic de ghinion acolo, la 1-0. Altfel, eşti pe felie! Schimbă-i ritmul. Hai! Hai, punctul ăsta!"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite