Elisabeta Lipă explică de ce Dinamo nu va avea nu stadion nou: "Nu vreau să ne trezim cu blocuri sau vile pe aici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În tot scandalul iscat între şefii  lui Dinamo a apărut şi problema stadionului! Unul vechi, construit în 1951 şi care are 15.000 de locuri.

“Trebuie demolat şi făcut unul nou. Zona este centrală şi Bucureştiul are nevoie de un al doilea stadion la nivelul Arenei Naţionale”, a precizat fosta glorie a “câinilor” Mircea Lucescu. Acţionarul Ionuţ Negoiţă, acuzat că vrea să intre în posesia terenului respectiv a expus planul său: “Ţinta mea este să fac un stadion al lui Dinamo în Ştefan cel Mare…Iar, baza este a Ministerului şi dacă se putea face ceva, o făceau foştii acţionari, mai ales că 80 la sută dintre ei se ocupau cu specula imobiliară”.

Însă, preşedintele Clubului Sportiv i-a anunţat pe fanii roş-albi de ce nu vor avea stadionul visat: “Baza aparţine MAI, iar noi suntem administratorul şi până acum. Cei de la secţia de fotbal nu au depus vreun proiect sau măcar o cerere prin care să ne anunţe că vor să construiască un nou stadion. Eu îmi doresc să-l facem noi, Clubul Sportiv, pentru că e arena tuturor, nu doar al fotbalului, e şi a rugbyului şi a atletismului”, a explicat Elisabeta Lipă. 

Apoi, a dezvăluit: “Nu facem parteneriate cu nimeni, să ne trezim pe aici cu blocuri şi vile. Să zicem că acţionarii fac un stadion pe banii lor şi vor să-l ia în concesiune. Nici aşa nu se poate fiindcă sunt nişte condiţii: arena trebuie să fie una dedicată mai multor sporturi şi va rămâne tot în proprietatea Ministerului. E clar că nu o să accepte niciodată!”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite