Dragostea i-a pus capac! Cine este jucătoarea de tenis de Top 10 WTA care a bifat a zecea înfrângere la rând, după ce s-a îndrăgostit de un coleg din ATP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kiki Mladenovici
Kiki Mladenovici

Clasamentul tenisului feminin demonstrează încă o dată că această ierarhie nu reflectă întotdeauna valoare şi forma jucătoarelor din WTA.

Acest lucru este dovedit de situaţia franţuzoaicei Kristina Mladenovici, care a avut un început de an fabulos, dar tocmai a bifat a zecea înfrîngere consecutivă şi implicit a zecea eliminare de la un turneu. S-a întâmplat la Moscova, unde Kiki a fost trimisă acasă de bielorusa Aliksandra Sasnovich, care a învins-o cu 6-2, 2-6, 6-2.

Cu toate acestea, ţinând cont că luni se vor scădea punctele de la Turneul Final Singapore 2016 (unde ea nu a participat la simplu), Mladenovic va urca pe locul 10 în clasament, în detrimentul a trei jucătoare: Cibulkova (câşigătoare – 1250 puncte), Kerber (finalistă – 1080) şi Kuznetsova (semifinalistă – 1094 de puncte), niciuna dintre ele neparticipând la Singapore. 

Declinul evident al franţuzoaicei a început în august, după vacanţa de vară, iar cea care i-a declanşat criza de rezultate este canadianca de origine din România, Bianca Andreescu. Neoficial însă, această criză s-ar datora relaţiei pe care Mladenovici ar avea-o cu austriacul Dominic Thiem, alături de care ar fi fost în vacanţă în Sardinia. Relaţia lor nu a fost confirmată oficial, dar Mladenovici a fost văzută în loja lui Thiem la mai multe turnee din vară şi pănă în prezent.

thiem
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite