Dorinel se războieşte cu ruşii în birouri, iar echipa lui face ravagii pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu are rezultate la Kuban Krasnodar
Dorinel Munteanu are rezultate la Kuban Krasnodar

Dorinel Munteanu a ajuns la al treilea meci pe care îl conduce din tribună, neavând dreptul să stea pe banca lui Kuban Krasnodar.

Chiar şi aşa, românul face minuni cu echipa sa, care e neînvinsă.În ultima etapă, Kuban a remizat, scor 1-1, la St. Petersburg, în compania formaţiei Zenit, unul dintre granzii competiţiei din Rusia. La golul lui Kuban a participat şi Gigel Bucur, care a deviat un şut al lui Popov. Dacă echipa lui merge bine pe teren, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre situaţia lui Dorinel Munteanu, pe care fostul club, Mordovia Saransk, nu vrea să-l elibereze contractual.

"Străinii sunt hărţuiţi în Rusia, Dorinel e hărţuit. De sus nu i se permite înregistrarea la noul club, şi nu mă refer la conducerea federaţiei. E o decizie politică", a tunat agentul antrenorului, Leonid Istrati. "După limitarea numărului de jucători străini, se încearcă acelaşi lucru şi cu antrenorii. Asemenea planuri nu pot fi admise într-o societate normală. Dacă nu se rezolvă rapid, mergem la TAS", a mai spus Istrati.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite