Dinamo, fără suporteri în meciul cu Rapid, din Giuleşti. Ganea, despre derby

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo nu va avea alături fanii, în derby-ul din Giuleşti. Foto: Cosmin Iftode
Dinamo nu va avea alături fanii, în derby-ul din Giuleşti. Foto: Cosmin Iftode

Dinamo nu va avea galerie oficială în derby-ul de sâmbătă cu Rapid (ora 21.00), după ce reprezentanţii grupării din „Ştefan cel Mare“ au refuzat cele 200 de tichete acordate de clubul giuleştean.

Potrivit Mediafax, motivul acestui refuz a fost numărul redus de bilete acordat fanilor „câinilor“. 

Din motive de siguranţă, impuse de Jandarmeria Capitalei, pe „Giuleşti“ nu pot fi puse în vânzare în acest moment decât 4.000 de tichete, iar fanilor echipei oaspete le revine, potrivit regulamentului, o cotă de 5%. 

„Este păcat că nu va fi stadionul plin. Este o greşeală foarte mare. La astfel de meciuri, Jandarmeria trebuie să fie foarte bine organizată şi să suplimenteze numărul de jandarmi pentru a asigura liniştea în tribune“, a declarat Ione Ganea, antrenorul Rapidului, într-o conferinţă de presă. 

„Nu ştiu dacă o să mai fie derby-ul de altădată, dar eu încerc să motivez jucătorii şi să-i pregătesc pentru a câştiga acest meci. Nu ne va fi uşor, deoarece Dinamo are o echipă mult mai omogenă, jucători tineri, cu calităţi foarte bune, în special de la mijlocul terenului în sus, jucători cu viteză, cu tehnică foarte bună, care pot decide soarta unui meci“, a mai spus Ganea.

Derby-ul Rapid – Dinamo, din etapa a 9-a a Ligii I se dispută sâmbătă, pe Giuleşti, de la ora 21.00 şi va fi arbitrat de Alexandru Tudor. 

Citeşte şi 

Rapid, comedie fără sfârşit: de ce au evoluat giuleştenii fără sponsor pe tricou

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite