Dinamo are un horoscop pe 2004 mai bun ca Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop. Toata lumea stie ce inseamna. Inainte de a pleca de acasa asculti la radio predictiile astrale, sa vezi daca vei avea o zi linistita sau agitata. Sotia sau prietenii nu te inteleg? Te uiti

Horoscop. Toata lumea stie ce inseamna. Inainte de a pleca de acasa asculti la radio predictiile astrale, sa vezi daca vei avea o zi linistita sau agitata. Sotia sau prietenii nu te inteleg? Te uiti in horoscop, pentru a afla mai multe despre tine si despre cei cu care intri in contact in fiecare zi. In lumea noastra, horoscopul a devenit un fel de religie la care milioane de oameni se inchina zilnic. De la acest "cult" nu se abat nici fotbalistii, fie ca sunt niste necunoscuti, fie ca sunt vedete. Pentru a afla mai multe despre jucatorii echipelor Dinamo, Steaua si Rapid, dar si despre modul in care se inteleg cu antrenorii, am facut apel la... astre.
Dinamo, echilibru intre zodii
In echipa antrenata de Ioan Andone se afla fotbalisti care sunt sub semnul multor zodii. Doi jucatori dinamovisti, dar si antrenorul Andone se afla sub tutela Pestilor, iar un Sagetator influenteaza viata altor trei fotbalisti. Apoi urmeaza grupul in care, cate doi fotbalisti, sunt nativi Varsatori, Balanta, Capricorni si Fecioara. Cate un "ciine" este nascut sub zodia Scorpionului, Racului, Leului si a Gemenilor. Antrenorul Andone este nascut in zodia Pestilor. De aceea va colabora foarte bine cu cei nascuti in zodia Taurului. Cu Racii (cum este Claudiu Niculescu) putem spune ca Pestii se inteleg din priviri. Desigur, privilegiata este si legatura Pestilor cu Capricornii. Intre nativii din aceeasi zodie - Pestii - se contureaza conflicte de ordin pragmatic. De asemenea, antrenorul-Peste poate avea relatii amiabile cu Varsatorii, daca va reusi sa treaca cu vederea extravagantele acestora. In general, in relatia Pesti-Balante (adica relatia dintre Andone si Adrian Iencsi) si Pesti-Sagetatori nu se poate vorbi de sentimentul increderii depline. Nici asupra Scorpionilor, Pestii nu au o influenta puternica, deoarece orice Scorpion doreste sa preia comanda intr-o colaborare. Pestii si Leii, din pacate, vor avea mereu discutii pe tema "cel mai bun". Iar Leul prea dinamic va reprosa mereu cate ceva interiorizatului Peste. Dar nici cu crizele de personalitate ale Pestilor sensibili nu este usor sa te lupti! Nu in ultimul rand, Pestii trebuie sa fie prudenti in relatia cu Fecioarele, pe cat de pedante, pe atat de critice. Doar flexibilitatea fiecaruia ii poate aduce si pe unii, si pe altii la masa tratativelor.
Steaua, echipa de Gemeni si Fecioare
Victor Piturca pregateste nu mai putin de sase Gemeni, dar si cinci Fecioare. Cate trei din fotbalistii din Ghencea sunt tutelati de Sagetator si Pesti, in timp ce Piturca, alaturi de alti trei elevi, se afla in zodia Taurului. Doar doi Varsatori si Berbeci si-au facut loc in prima echipa "ros-albastra", iar singurul Leu din echipa, Oprita, incepe incet-incet sa semene tot mai mult cu semnul sub care s-a nascut. Piturca, asa cum se prezinta orice Taur pretentios si perseverent, poate sa depaseasca obstacole, imposibile pentru altii. Va face echipa buna cu Fecioarele - la fel de consecvente in batalia pentru succes. Relatiile Taur-Taur sunt amicale, asemanatoare cu cele dintre Taur-Capricorn (cand ambitiile nu se starnesc din senin). In privinta tandemului Taur-Gemeni - sansele unei armonii vor fi mereu fragile. La inceput, totul este perfect; apoi incet-incet, defectele fiecaruia devin obstacole greu de depasit. Alaturi de Berbeci, Varsatori, Lei si Sagetatori - Taurul va avea mereu surprize. In ceea ce priveste jucatorii, sa aruncam o privire asupra capitanului, dar si a golgeterului de anul trecut. Mirel Radoi se dovedeste a fi un Berbec care nu trece niciodata neobservat. Pentru ca este original! Nu poti sa-l intalnesti fara sa te impresioneze prin inteligenta sa. Are si un farmec personal si stie sa se faca iubit. Nativ din prima decada a zodiei, el se numara printre putinii care isi tin destinul in propriile maini. Nimeni nu poate spune ce va fi in viata lor. Perseverenta lor atrage sansa! Nu sunt oameni obisnuiti! Claudiu Raducanu este un Sagetator-poet. Intuitia sa este, deseori, exemplara! Doar Sagetatorii negativi isi petrec viata intr-o atmosfera romantica, strangand in brate iluzii sau himere. Sagetatorul Claudiu Raducanu are vointa sa realizeze lucruri deosebite, asa ca, de multe ori, acest lucru se si intampla. Victor Piturca face parte din zodia Taur si este o persoana cu o imaginatie deosebita, ce se reflecta chiar si in modul original prin care dobandeste banii. Nativul are o natura capricioasa. Sensibil, sufera din orice fleac. Desi destinul ii promite o cariera stralucita, neglijenta sau comoditatea il vor face sa piarda ocazii frumoase.
"Leii" lui Rednic
In echipa Rapid, Leii sunt la putere, nu mai putin de patru jucatori facind parte din aceasta zodie. Daca la nivel "regal", Rapidul sta bine, nici in compartimentul "de atac" lucrurile nu arata rau. Cate trei "visinii" sunt Scorpioni, Sagetatori sau Berbeci. Varsatorii si Pestii sunt semnele a cate doi rapidisti, in timp ce Capricornul si Balanta au un singur reprezentant. Berbecul Rednic si cei patru Lei din echipa vor discuta deschis orice situatie neprevazuta. Relatii favorabile carierei va avea capitanul Berbec si cu Sagetatorii, pentru ca impreuna stiu sa lupte pentru un scop comun. Cu eforturi, pot incheia o "alianta" cu Capricornii si pot spera intr-o cooperare si in momente critice. La fel se poate spune si despre colaborarea cu Gemenii, Varsatorii si Balantele. In privinta relatiei Berbeci-Scorpioni, (Ziyati e Scorpion) si Berbeci-Raci - lucrurile nu stau prea bine - pentru ca fiecare incearca sa-si etaleze orgoliul si spiritul de independenta. Antrenorul Mircea Rednic este un Berbec cu o fire aprinsa, insufletit de idei marete. Vesnic in actiune, se consacra evenimentelor si activitatilor care necesita creativitate. Mereu cu zambetul pe buze, el are un comportament politicos. Foarte inteligenti si ambitiosi, nativii ating deseori pozitii inalte, fiind tributari mediului in care traiesc si se lasa influentati de anturaj. Au si complexul culpabilitatii ce le ingreuneaza viata si, pentru orice se intampla, au mania sa-si asume responsabilitatea. Tinand seama de aceste lucruri, dar si de datele la care au fost infiintate echipele, 7 iunie 1947 - Steaua, 14 mai 1948 - Dinamo, se poate stabili si o predictie pentru viitorul apropiat, adica pentru anul viitor. Pentru Dinamo va urma o perioada de munca incrancenata, incununata cu succese mai mari decat Steaua. Important este ca echipa sa nu se culce pe laurii victoriei, pentru ca superficialitatea poate fi un pericol mare. Echipa poate avea o situatie stabila in viitorul apropiat. Despre Rapid e greu de facut predictii, unul dintre motive fiind acela ca nimeni nu stie precis ziua cand a fost infiintat clubul, fiind cunoscuta doar luna, septembrie 1923.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite