Digi Sport a indignat un club din România: „Au făcut glume ieftine, afirmaţii de prost gust“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Digisport

Din păcate, unii dintre comentatorii TV din România au impresia că a face băşcălie în timpul unei transmisii e un lucru apreciat de telespectatori.

Cine urmăreşte, săptămână de săptămână, partidele transmise de posturile româneşti poate auzi afirmaţii care sunt de neconceput pentru comentatorii din alte ţări.

Apogeul unor astfel de derapaje e atins, de obicei, în timpul unor competiţii precum Cupa Asiei sau Cupa Africii pe Naţiuni, atunci când se găsesc comentatori care încearcă să-şi mascheze lipsa de informaţii prin glume de prost gust.

Acum, ultima clasată din Liga a doua, Dacia Unirea Brăilă, a semnalat un astfel de caz printr-o scrisoare trimisă către Federaţia Română de Fotbal (FRF), for care organizează campionatul din eşalonul second.

Oficialii Daciei susţin că cei doi comentatori Digi Sport au făcut mai multe glume pe seama jucătorii lor în timpul partidei cu Chindia Târgovişte, care s-a jucat vineri şi care s-a încheiat cu victoria Chindiei, scor 3-0.

Comentatorii Digi Sport ar fi râs de jucătorii oaspeţilor, Robert Căruţă, Leonard Coteţ şi Alexandru Izmană, ironizând numele acestora, după cum a informat prosport.ro.

„Păcat că i-a schimbat. Aş fi vrut să văd cum intră Izmană în Coteţ sau Izmană în Căruţă“, a fost una dintre afirmaţiile care a atras reacţia oficială a clubului brăilean.

„Au găsit de cuviinţă să facă glume ieftine, afirmaţii de prost gust pe care le găsim numai la colţ de stradă, privind numele unor jucători ai echipei noastre sau privind nivelul de pregătire sportivă a unor componenţi ai loturului nostrum“, se arată în scrisoare adresată de Dacia Unirea Federaţiei Române de Fotbal, după cum se poate vedea mai jos:

Digisport
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite