Dică nu e singurul! Lista antrenorilor umiliţi de Gigi Becali cuprinde nume sonore, depre care patronul FCSB crede că "sunt mai nepricepuţi decât caii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali l-a mătrăşit şi pe Dică
Becali l-a mătrăşit şi pe Dică

Butoiul de pulbere pe care stătea FCSB a explodat, după ce vice-campioana a fost învinsă acasă de CFR Cluj, scor 2-0.

Patronul Gigi Becali a anunţat public că Nicolae Dică nu va mai fi antrenorul FCSB şi l-a făcut cu ou şi oţet pe acesta.

Dică încheie astfel un mandat început în iunie 2017 şi se încadrează în categoria antrenorilor care nu au adus titlul în vitrina echipei lui Becali. Adică a celor mai nepricepuţi decât caii, după cum se exprima patronul echipei în urmă cu ceva timp. "Şi dacă pun un cal antrenor câştig campionatul, dacă vrea Dumnezeu!", declara acesta la Pro X.

Pe lista celor care au eşuat la FCSB se află nume grele, precum Victor Piţurcă, Mihai Stoichiţă, Gheorghe Hagi, Massimo Pedrazzini, Marius Lăcătuş, Dorinel Munteanu, Cristiano Bergodi, Sorin Cârţu, ilie Dumitrescu,  Rony Levi, Ilie Stan şi Mirel Rădoi.

De când Gigi Becali conduce destinele FCSB doar  Protasov, Olăroiu, Zenga, Reghecampf şi Gâlcă au câştigat titlul. Protasov şi Olăroiu împart un trofeu, pe cel din 2006, fiindcă ucraineanul a prins prima jumătate din acel sezon. Zenga a condus echipa în ediţia 2004-2005, mai puţin în ultimele trei etape, când a fost înlocuit de Dumitru Dumitriu. Reghecampf e singurul cu două titluri de campion, luate la rând: 2013 şi 2014, iar Gâlcă este ultimul antrenor care a adus campionatul în curtea FCSB, în 2015.

CITEŞTE ŞI:

Mihai Stoica, jalnic: Gigi Becali a povestit cum vorbea Meme despre Nicolae Dică! Ştim şi cine poate veni antrenor la FCSB

Dică, distrus: Becali l-a făcut cu ou şi cu oţet, iar fanii i-au cerut demisia. Antrenorul are zilele numărate la FCSB

Dică, „sinucigaş“: Antrenorul l-a luat la „palme“ pe Becali înainte de a-şi da demisia. Conferinţă explozivă

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite