De ce nu-şi mai vorbesc Simona Halep şi Irina Begu, cele mai bune jucătoare din tenisul feminin românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi Irina Begu se vor întâlni azi, în turul al doilea al turneului de la Premier 5 de la Wuhan, dotat cu premii în valoare de peste două milioane de dolari.

Deşi au fost colege de generaţie la junioare, relaţiile dintre Halep şi Begu sunt acum extrem de glaciale. răceala a pornit de la un incident petrecut la turneul de Madrid, disputat anul acesta, unde cele două au fost adversare. Halep a fost deranjată de indicaţiile zgomotoase pe care Adrian Cruciat, antrenorul Irinei Begu, i le dădea acesteia, şi chiar a solicitat arbitrului să intervină. 

Ulterior, după ce a câştigat partida, deşi a pierdut setul al doilea cu 0-6, Halep a spus că pe acela i l-a făcut cadou Irinei. "A fost un cadou de Paşte!", a spus Halep, care a subliniat din nou că nu i s-a părut potrivită metoda lui Cruciat de a o încuraja pe Begu. "Toată lumea dă sfaturi, dar nu aşa!",a  spus ea. În replică, Begu a spus: "Antrenorul meu, indiferent de meci sau de cu cine joc, se comportă la fel.  Nu face ceva în plus, dacă joc împotriva unei românce", a spus Irina Begu.

De la acel incident, petrecut în luna mai, cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit, ba chiar s-au evitat. Irina Begu se înscrisese la turneul de la Bucureşti, înainte ca Halep să-şi anunţe şi ea prezenţa, dar a renunţat să mai participe atunci când Simona a confirmat participarea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite