Dat afară din Iran, bun pentru România: Hamza Younes, atacantul după care a alergat şi Steaua, s-a întors în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vârful tunisian de 29 de ani a avut o perioadă foarte bună la Petrolul, însă, după ce a plecat din ţară, nu s-a adaptat nicăieri.

De altfel, bilanţul lui Hamza Younes vorbeşte de la sine:

*2013-2014: Botev Plovdiv (Bulgaria) – 13 meciuri, 5 goluri

*2014-2015: Botev Plovdiv (Bulgaria) – 4 meciuri, 2 goluri

*2014-2015: Ludogreţ (Bulgaria) – 17 meciuri, 4 goluri

*2015-2016: Tractor Sazi (Iran) – 13 meciuri, 3 goluri

În această iarnă, Hamza a fost dat afară de la Tractor Sazi din cauza evoluţiilor sub aşteptări şi conflictelor repetate cu colegii şi antrenorii săi. Tunisianul şi-a găsit salvarea, din nou, în Liga I, în condiţiile în care, pe când era la Petrolul, el devenise o ţintă importantă şi pentru Steaua.

Acum, africanul a semnat cu Concordia Chiajna, mutarea fiind confirmată pentru gsp.ro de Cristian Tănase, preşedintele Chiajnei.

Ce a spus?

„Eu zic că Obodo, Milevski şi Hamza sunt nişte reuşite, dar rămânem cu picioarele pe pământ. Nu ne gândim la altceva decât la salvare. După ce ne salvăm, mai vedem şi alte obiective. Prea ne cânta toată lumea prohodul. Să sperăm că nu vor avea dreptate. A contat mult faptul că e un jucător care cunoaşte Liga I. Cât a jucat la Petrolul a făcut-o foarte bine. A avut performanţe. E jucătorul nostru până în vară, iar dacă ne vom înţelege, colaborarea poate continua“, a declarat Tănase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite