Darren Cahill comentează o imagine cu Simona Halep îmbrăcată cu Nike

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daren Cahill şi Simona Halep/ Getty Images
Daren Cahill şi Simona Halep/ Getty Images

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill a postat un mesaj pe Twitter, în care comentează logoul Nike de pe îmbrăcămintea purtată de jucătoarea română, la Cluj-Napoca. "S-a întâmplat ceva nou în lumea ta, despre care ai vrea să ne vorbeşti, Simo?", a scris Cahill, care "a tras cu ochiul" la logoul purtat de Simona Halep.

Simona Halep, locul 2 WTA, fără sponsor tehnic, s-a antrenat, vineri, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, într-un tricou Nike, alimentând speculaţiile din ultima perioadă, potrivit cărora va semna sau a semnat un contract cu producătorul american de echipament sportiv, care îi mai "îmbracă", printre alţii, pe Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams şi Maria Şarapova.

 Halep a efectuat o şedinţă de pregătire de aproximativ 30 de minute, în timpul tragerii la sorţi a partidelor din întâlnirea de FedCup România - Canada. Cea mai bună jucătoare română nu face parte din lotul pentru meciurile cu sportivele canadiene, fiind nerefăcută după accdientările suferite la Australian Open. Însă ea a decis să fie alături de românce, în parioada aceasta.

 Simona Halep a apărut cu îmbrăcăminte înscripţionată cu logoul producătorului american la mai multe evenimente la care a participat la Cluj-Napoca, în această săptămână.

La finalul lunii ianuarie, El Pais a scris că Simona Halep are o ofertă de la Nike de 1,3 milioane de euro pe an.

"Nike îi oferă 1,3 milioane de euro pe an, dar Halep continuă deocamdată în faimoasa sa rochie roşie. Este numărul unu pe teren, dar din punct de vedere financiar este în urma mai multor jucătoare”, scria jurnalul spaniol, la 26 ianuarie.

Simona Halep s-a despărţit la sfârşitul anului trecut de Adidas, cu care colabora din 2014 şi de la care primea un milion de euro pe an. Potrivit presei, ajunsă pe primul loc în ierarhia WTA, Halep a cerut renegocierea contractului, însă firma germană a refuzat.

De la începutul acestui an, Halep a purtat la competiţii o rochie roşie comandată de pe un site din China, inclusiv la Australia Open, unde a ajuns în finală. Înaintea turneului de la Melbourne, sportiva a anunţat că nu se grăbeşte în privinţa partenerului tehnic.

"Nu am contract acum. Încă nu sunt cu brand pe ţinută. Vreau să mă asigur că voi alege ce îmi place şi că brandul mă place pe mine. Este foarte important să am o ţinută frumoasă şi să mă simt bine în ea. Astfel că nu mă grăbesc. Voi aştepta", a precizat ea atunci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite