„Cutremur“ la Rapid: Adrian Iencsi, dat afară! Cum s-a anunţat mutarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Iencsi a fost numit la Rapid la data de 10 august
Adrian Iencsi a fost numit la Rapid la data de 10 august

Formaţia giuleşteană e în continuare chinuită după ce, în sezonul trecut, a ratat promovarea în Liga I, cu Dan Alexa pe bancă. Chiar dacă între timp antrenorul a fost schimbat, problemele au rămas.

Rapid traversează o criză prelungită şi ultima ruşine suferită de giuleşteni a fost eliminarea din Cupa României, în a patra rundă, după o înfrângere suferită în faţa celor de la Progresul Spartac (2-3), formaţie din liga a treia! 

A fost un meci în care giuleştenilor le-au lipsit mai mulţi jucători bolnavi de COVID-19, iar antrenorul Adrian Iencsi a urmărit şi el partida din faţa televizorului, fiind în izolare, după ce a contractat noul coronavirus.

Din păcate pentru Iencsi, el nu va mai reveni pe banca Rapidului, nici după ce va avea teste negative. Asta deoarece, clubul a anunţat, astăzi, printr-un comunicat că în locul său a fost numit un interimar, Mihai Iosif!

Astfel, Iencsi va lăsa Rapidul pe locul 9 din 21 în liga a doua, adunând patru victorii, o remiză, două înfrângeri şi 13 puncte în şapte partide. Lider e Universitatea Craiova, cu 20 de puncte din opt meciuri.

Ce scrie în comunicatul Rapidului?

Începând de astăzi, pentru o perioadă scurtă de timp, conducerea interimară a băncii tehnice va fi asigurată de către Mihai Iosif şi staff-ul său de la formaţia secundă, până la numirea unui nou antrenor principal.

Situaţia echipei şi strategia pentru viitor vor fi discutate şi analizate în perioada următoare de către conducerea clubului, împreună cu Adrian Iencsi şi staff-ul său, astfel încât să fie găsită cea mai bună soluţie pentru clubul nostru.

La Rapid, Mihai Iosif a promovat în prima ligă, din postura de antrenor secund (2016), a fost <secund> şi în Liga 4, reuşind promovarea şi Cupa României pe Bucureşti (2018), a mai antrenat formaţia U17 a Rapidului, cu care a câştigat un Campionat Judeţean (2018), iar de la începutul acestui sezon conduce echipa a doua.

Pentru Rapid urmează două meciuri dificile, cu doi adversari puternici, CS Mioveni (joi) şi Universitatea Cluj (luni), partide ce se vor desfăşura la Centrul FRF de la Buftea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite