Cum agaţă un campion: Usain Bolt, „pătrăţele“, google translate şi sex lent. O braziliancă a povestit tot despre jamaican

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bolt

După ce a mai cucerit trei medalii de aur la JO 2016, cel mai rapid om de pe planetă a luat cu asalt cluburile din Rio de Janeiro şi a făcut ravagii.

Jamaicanul a impresionat prin forma sa fizică, însă nu şi prin „parţile lui bărbăteşti“, după cum a detaliat Jady Duarte, mama a doi copii.

Aceasta a acordat un interviu pentru „Daily Mail“, preluat de gsp.ro, în care a dezvăluit cum a ajuns să petreacă o noapte fierbinte cu sportivul de 30 de ani.

„Era în faţa noastră şi brusc şi-a ridicat tricoul să ne arate pătrăţelele de pe abdomen. N-am mai văzut vreodată aşa ceva. Pur şi simplu, l-am atins. M-am simţit incredibil. Muşchii lui erau tari ca piatra. Dar eram atât de atentă la muşchii lui, încât nici n-am sesizat că e Usain Bolt.

Ştiam cine e de la televizor. Mama mea urla în timpul curselor lui pentru că e mare fană. E de culoare, înalt şi musculos, genul meu, dar erau atât de multe fete drăguţe acolo, încât nu mi-aş fi imaginat că eu voi fi aleasa. Bodyguardul a zis că Bolt vrea să merg până la el. N-am mers din prima pentru că voiam să par inabordabilă. Cele mai multe s-ar fi dus acolo ca un glonţ, dar am vrut să-l pun la treabă.

Când aşteptam la coadă pentru a plăti şi-a trimis, din nou, bodyguardul. Mi-a zis: «De ce nu-l urmezi? E Usain Bolt!» Într-un final, când aşteptam un taxi, mi-a zâmbit, după care a făcut semnul celebru de după victorii, n-am mai avut niciun dubiu cine e. Atunci m-am decis să-i cedez. M-a luat într-un taxi şi mi-a oferit un sărut de neuitat“, şi-a început Jady Duarte povestea.

„A durat 40 de minute“

„Credeam că e ceva între noi, dar văd că agaţă femeile la fel de repede cum agaţă şi medaliile. Am fost în Satul Olimpic, am fost surprinsă că nu m-a dus într-un hotel scump, dar mi-a plăcut că ne-am sărutat tot timpul. Am discutat lucruri mărunte şi mi-a spus că sunt frumoasă. Am folosit google translate, dar n-am avut nevoie să-mi traducă cineva că vrea să facem sex.

A fost foarte fierbinte şi pasional, ne devoram unul pe celălalt. Are corpul unui campion, deşi parţile lui bărbăteşti nu sunt pe măsură, e ca un tip obişnuit.

Mă aşteptam să fie rapid, dar a fost, de fapt, cel mai lent sex de care am avut parte vreodată. 40 de minute a durat, după care s-a odihnit pentru câteva minute şi am făcut-o din nou. Cu siguranţă, se reface foarte repede, dar n-am mai făcut-o şi pentru a treia oară“, a încheiat brazilianca.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite