Cu Iordănescu pe bancă, România a pasat mai mult. Chipciu şi Pintilii trebuie să fie atenţi la cartonaşe galbene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chipciu are două cartonaşe galbene
Chipciu are două cartonaşe galbene

România a dominat categoric partida cu Irlanda de Nord, scor 2-0, şi acest lucru este demonstrat şi de cifrele meciului.

Posesia a fost 60%-40% în favoarea noastră, şuturi la poartă: 10-6, şuturi pe poartă: 6-3, cornere: 9-3, în vreme ce raportul paselor a fost covârşitor în favoarea noastră: 472-196. La capitolul paselor, România a stat mai bine şi ca la meciurile precedente: 430 cu Grecia, 365 cu Ungaria, 416 cu Finlanda.
Pintilii şi Chipciu, în pericol
Doi dintre jucătorii naţionalei sunt la limita suspendării. Chipciu şi Pintilii au acumulat deja câte două cartonaşe galbene şi dacă vor fi avertizaţi şi în următoarea partidă, cea cu Feroe, vor lipsi, în iunie, contra Irlandei de Nord. În regulamentul UEFA, la meciurile din preliminarii se stă la trei cartonaşe galbene, apoi la cinci galbene, şi după aceea la fiecare avertisment. Din echipa României, mai au câte un cartonaş galben Tătăruşanu, Raţ, Hoban, Grigore, Tănase şi Stancu.
Carroll a sărit la bătaie
La puţin timp după terminarea meciului, portarul irlandezilor Roy Carroll a sărit la gâtul lui Chipciu, reproşându-i faptul că l-a lovit în timpul meciului, la un duel în careu. Carroll a fost potolit de coechipieri rapid şi a plecat la vestiare. A doua zi, sâmbătă, de la ora 16.00, el a fost titular la echipa sa de club, Notts Country în meciul din deplasare, de la Coventry, şi a contribuit la victoria formaţiei sale, scor 1-0, care este pe podium în liga a treia engleză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite