CTP spune ce trebuie să facă Simona Halep în meciul cu Serena Williams, din sferturile de finală de la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a salutat calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Indian Wells, acolo unde jucătoarea noastră va da peste Serena Williams.

Cunoscut editorialist a urmărit meciul Simonei cu Barbora Strycova şi a făcut câteva aprecieri importante, pe republica.ro

"Nu face mai mult decât e necesar ca să câştigi – principiu profesionist de bază în tenis. Asta a făcut Simona azi-noapte.

Ajunsese să fie condusă cu 3-1 pentru că juca prea plat, prea jos, şi mica Barbora, foarte iute şi îndemânatică, îi trimitea surprinzător înapoi. A venit Darren Cahill la bancă, i-a zis ce era de zis, şi Simona a câştigat 5 ghemuri la rând şi setul.

Cum? Simplu (adică uşor de zis): a început să lifteze mai mult mingile, înălţându-i-le Strýcovei (1,64 m) peste nivelul umerilor, fără să forţeze lovitura decisivă, aşteptând cu răbdare eroarea adversarei sau o minge mai moale pe care s-o poată ataca.A contat, de asemenea, procentajul de peste 80% servicii intrate cu primul al Simonei, faţă de numai 50% al Barborei. De la primul meci al acestui Indian Wells, Simona serveşte foarte bine " 

CTP avansează şi o variantă care ar putea fi câştigătoare pentru Simona halep în meciul cu Serena Williams. "În faţa celei mai bune jucătoare din toate timpurile: Simonei nu-i rămâne decât să dea drumul la tot tenisul de care e în stare!" 

Citeşte şi:

Darren Cahill a intervenit decisiv şi a schimbat soarta meciului. Vezi ce i-a spus Simonei Halep la scorul de 3-1 pentru Barbora Strycova

"M-a făcut să îmi doresc să ajung cât mai repede acasă, ca să mă antrenez special pentru ea". Declaraţie de colecţie a Serenei Williams despre Simona Halep

Vezi AICI când are loc meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, în sferturile de la Indian Wells

Primul cec mai important pentru Simona Halep, într-un an 2016 slab financiar pentru ea

Cad ca popicele! Urmăritoarele Simonei Halep din clasamentul WTA nu reuşesc să se apropie de jucătoarea noastră

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite