CTP şi un răspuns genial: „De ce e înjurată Simona Halep pe internet?“. Replica jurnalistului face toţi banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu e printre cei mai apreciaţi comentatori din ţară. El a arătat, încă o dată, că se bucură pe deplin meritat de acest statut.

Simona Halep (5 WTA) e din 2014 în elita tenisului feminin şi mulţi susţin că sportul românesc, aflat în colaps, a ajuns să trăiască prin rezultatele obţinute de ea.

Din păcate, atunci când pierde un meci sau când traversează o formă proastă, Simona Halep e pusă la zid, jignită şi tratată cu o ură de neînţeles de o parte dintre internauţi. După calificarea Simonei în sferturile de la Miami, Cristian Tudor Popescu a fost chestionat pe această temă într-o intervenţie pe care a avut-o la postul sport.ro. Explicaţia jurnalistului a lămurit, o dată pentru totdeaună, acest subiect.

Ce a spus?

„Halep are în România mulţi contestatari după înfrângeri pentru că noile tehnologii pun în valoare zăcămintele de prostie uriaşe din această ţară. Ele au existat mereu, dar acum, datorita internetului, ies la suprafaţă în toată splendoarea lor. Este vorba despre cantitatea de imbecili din aceasta ţară foarte mare. Oameni care nu au habar ce înseamnă 15-30 sau lung de linie, acum comentează foarte avizat, superior, dispreţuitor jocul Simonei. E un fenomen social, nu au nicio legătură cu tenisul. Simona îi excită, le gâdilă simţul agresivităţii imbecile“, a explicat CTP.

Acesta a vorbit şi despre revenirea lui Halep la formă: „Va conta mult meciul ăsta câştigat atât de greu de Simona (n.r. - cu Stosur). E posibil ca ea să se ducă acum spre semifinală, finală, pentru ca şi-a recâştigat încrederea. Asta era problema ei principală, după atâtea şi atâtea săptămâni. Acum, Simona a reînvăţat să câştige. Acum, Simona seamănă cu <<Mangusta>>. I-am regăsit acea privire cu care îşi fixează adversara şi dansează în jurul ei“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite