CTP, după ce Hagi a spus că nu-l interesează votul: „«Regele» n-are treabă cu ţara, el are treabă numai cu mingea şi cu piciorul. Votul e cu mâna, e henţ“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu Foto digi24.ro
Cristian Tudor Popescu Foto digi24.ro

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat, sâmbătă, pe Gheorghe Hagi, după ce fosta mare glorie a fotbalului românesc a declarat că nu ştia că duminică sunt alegeri şi că pe el oricum nu-l interesează decât fotbalul. „Nici eu nu ştiam că Gică Hagi a jucat pentru naţionala Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte ţări, numită România, care pe Gică nu-l interesează“, a scris Cristian Tudor Popescu pe republica.ro.

„Nici eu nu ştiam că Gică Hagi a jucat pentru naţionala Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte ţări, numită România, care pe Gică nu-l interesează, el este antrenor la Viitorul şi atât. Echipa lui putea să se numească Futuro, Future, Zukunft sau Al Mustaqbal, lui Hagi îi e totuna, fotbal să fie. «Regele» n-are treabă cu ţara, el are treabă numai cu mingea şi cu piciorul. Votul e cu mâna, e henţ“, este de părere CTP, potrivit textului publicat pe republica.ro.

 Gazetarul a comparat reacţie lui Hagi cu cea a unei alte vedete sportive din România, Simona Halep.

„Ceea ce nu-l împiedică să facă vorbire, indignat, despre falimentul sprijinirii sportului de către statul român. Dar nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva, căci el munceşte, ăia care găsesc timp să meargă la urne rezultă că sunt nişte pierde-vară fără ocupaţie...

Închei reproducând răspunsul la aceeaşi întrebare dat de o fană a lui Gică Hagi, pe nume Simona Halep, aflată la Roland Garros să-şi apere titlul de campioană: «Depinde foarte mult de când voi juca. Înainte de meci, aş vrea să stau concentrată pe ce am de făcut, dar apoi, dacă am posibilitatea să mă duc la vot, mă duc cu siguranţă»”, a subliniat Cristian Tudor Popescu.

Întrebat dacă va merge alături de echipă pentru a vota, Gheorghe Hagi s-a arătat surprins şi a precizat că nici nu ştia că se votează.

„La vot? Nici nu ştiam. Noi muncim, noi facem fotbal şi ne interesează fotbalul. Fotbalul ne interesează şi nu altceva”, a declarat Gică Hagi, citat de Digi Sport, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute înaintea finalei Cupei României, dintre Astra şi Viitorul.

Simona Halep s-a arătat conştientă de vot, însă a precizat într-o conferinţă de presă la Paris că va vota dacă îi va permite timpul în urma meciului de la Roland Garos împotriva croatei Ajla Tomljanovic.

„Depinde foarte mult de când voi juca. Înainte de meci, aş vrea să stau concentrată pe ce am de făcut, dar apoi, dacă am posibilitatea să mă duc la vot, mă duc cu siguranţă”, a explicat Simona Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite