CSM Bucureşti, situaţie excelentă: Neagu şi compania şi-au aflat adversarele din Grupa Principală a Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Tigroaicele“ s-au redresat după o criză care a dus la înlăturarea antrenorului, iar acum sunt foarte aproape de sferturile Ligii Campionilor.

Campioana României joacă, diseară (ora 17.15, Digi Sport, Telekom Sport), în ultimul meci din prima fază a grueplor Ligii Campionilor, întâlnind Bietigheim pe teren propriu. 

Cum formaţia germană e codaşa grupei, rezultatul nu va avea niciun impact asupra punctajului cu care „tigroaicele“ vor intra în Grupele Principale ale Ligii Campionilor. Acolo, CSM se va afla în grupa a 2-a a cărei componenţă va arăta aşa: 

1. Gyor – 8 puncte

2. CSM Bucureşti – 6 puncte

3. Vipers Kristiansand – 4 puncte

4. Krim Ljubljana – 3 puncte

5. FTC Rail Cargo – 2 puncte

6. Thuringer – 1 punct 

Cum primele patru clasate vor ajunge în sferturi, Cristina Neagu şi colegele sale au şanse mari de a obţine calificarea în această fază. Partidele din Grupele Principale vor începe de la 25 ianuarie şi se vor încheia la 10 martie. 

Cum în prima fază a grupelor a întâlnit Vipers Kristiansand şi FTC Rail Cargo, în următoarea fază a competiţiei, CSM se va duela doar cu Gyor, Krim Ljubljana şi Thuringer. 

În cealaltă grupă principală a Ligii Campionilor s-au calificat Rostov, Buducnost, Metz, Odense, Brest Bretagne şi Copenhaga. 

CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor în 2016, după o finală cu Gyor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite