Cristiano Ronaldo, umilit de un islandez. Ce a spus acesta despre vedeta lusitanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Marea vedetă a lusitanilor, Cristiano Ronaldo, jucătorul de numele căruia se leagă toate speranţele lusitanilor, a ratat câteva ocazii clare de a marca în partida cu Islanda, terminată 1-1.

Totuşi, atacantul de 31 de ani se poate lăuda cu faptul că a reuşit să-l egaleze pe Luís Figo la numărul de selecţii în echipa naţională, 127 la număr. Odată cu meciul cu Islanda, Ronaldo a bifat totodată cea de-a 15-a prezenţă pentru Portugalia, la un turneu final, egalându-l astfel pe Nuno Gomes. 

La final, în faţa ziariştilor, Ronaldo s-a răzbunat pe islandezi prin intermediul declaraţiilor:„E un pic frustrant, am încercat să câştigăm jocul. Islanda nu a încercat nimic. Şi-au creat două ocazii în 90 de minute şi au reuşit un gol. Au pus autobuzul în poartă. E dificil să joci când o echipă care nu iese la joc. E frustrant pentru noi, dar e de abia începutul, nu suntem îngrijoraţi. Aţi văzut Spania şi Franţa, echipe puternice ale turneului, au avut şi ele dificultăţi în a-şi câştiga jocurile. Noi am făcut tot ce a depins de noi, am avut mereu mingea, dar ei doar s-au apărat. Când nu încerci nimic şi doar te aperi, dai dovadă de o mentalitate de echipă mică şi nu vei reuşi nimic în competiţie”.

De partea cealaltă, Heimir Hallgrímsson, cel care antrenează Islanda în tandem cu Lars Lagerbäck, a recunoscut că prestaţia defensivei insularilor îi dă speranţe pentru viitoarele partide: „Portugalia are jucători care şutează foarte bine de la distanţă, deci a fost dificil să ne apărăm în faţa lor, dar apărarea noastră a fost fantastică”. Un jucător de-al său i-a dat însă o replică acidă lui Cristiano Ronaldo. "Ce se aştepta, să jucăm ca Barcelona? E un inflamat ratat, nici nu i-am acordat o atenţie specială! Şi va fi mereu în spatele lui Messi!", a declarat fundaşul Kari Arnason.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite