Cristian Ţopescu, despre care este cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor: „Domn'le, au fost trei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Ţopescu, în tinereţe
Cristian Ţopescu, în tinereţe

Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani ziarului „Adevărul“, Cristian Ţopescu mărturisea cine credea că sunt, în opinia sa, cei mai buni fotbalişti români din toate timpurile.

„Am tot primit din partea multora întrebarea: „Care este cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor?". Domn'le, au fost trei. În trei perioade diferite. Când fotbalul se juca într-un anume fel: Dobrin, Balaci şi Hagi. Nu poţi să-i compari. Asistam la discuţiile dintre doi mari ziarişti, Ioan Chirilă şi Eftimie Ionescu. Ani de zile s-au certat pentru cine e cel mai mare fotbalist: Pelé sau Maradona. Domn'le, nu se înţelegeau deloc, fiecare avea argumentul lui. Păi, cum să-i compari? Fiecare era în altă perioadă. Pelé a fost campion mondial în '70, Maradona 16 ani mai târziu. Dacă eşti maradonist, felicitări!“, a spovestit Cristian Ţopescu în interviul acordat  ziarului „Weekend Adevărul“.

De asemenea, în acelaşi interviu, Ţopescu a mai povestit şi despre sportivii săi preferaţi, dar pe care mărturisea că nu i-ar fi putut plasa pe un podium. „Mă leagă atâtea amintiri şi de Gică, şi de Nadia, şi de Ivan, şi de Ilie, că mi-e greu să fac un clasament“, a mai spus fostul comentator.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite