Cristi Chivu a revenit la Milano: comentator la Sky, posibil secund la Inter, invitat la nunta lui Eto'o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu, în studioul Sky Italia CAPTURA FOTO SKY
Cristi Chivu, în studioul Sky Italia CAPTURA FOTO SKY

Duminică seara, fostul căpitan al naţionalei a fost prezent în studiourile unei televiziuni italiene, Sky, pentru a comenta în direct desfăşurarea marelui derby dintre fosta sa echipă, Inter, şi rivala  AC Milan (meci încheiat la egalitate, 1-1).

Duminică seara, fostul căpitan al naţionalei a fost prezent în studiourile unei televiziuni italiene, Sky, pentru a comenta în direct desfăşurarea marelui derby dintre fosta sa echipă, Inter, şi rivala de moarte, AC Milan (meci încheiat la egalitate, 1-1).

"Sunt foarte emoţionat. Este prima dată când comentez. Derbiul este un meci important, special. Antrenorul Roberto Mancini ştie să gestioneze situaţiile precum cea în care se află acum Inter. Aduce entuziasm şi va obţine rezultate", a  spus fostul internaţional român înaintea partidei.

"Ambele apărări au avut probleme. Inter în ultimii ani a jucat cu o apărare formată din trei fotbalişti şi nu este uşor să treci de la o zi la alta la o apărare cu patru jucători. Consider că rezultatul este corect. Inter a reuşit să revină în repriza a doua şi pentru că Milan părea să se mulţumească cu 1-0. Însă într-un derbi nu poţi să te plafonezi şi cei de la Inter au profitat de asta", a afirmat Chivu la final.

Vizita lui Chivu a fost speculată de presa din Cizmă, care a susţinut că românul ar putea fi angajat ca “secund” al lui Roberto Mancini, noul antrenor al nerazzurrilor.

samuel etoo

Invitat la nunta lui Eto'o
Ieri, conform celor de la “Mediaset”, a avut loc un alt eveniment important care are legătură cu Inter şi cu Chivu. Este vorba despre nunta camerunezului Samuel Eto'o, fost jucător la gruparea milaneză în perioada 2009-2011. Eto'o e de mulţi ani cu aleasa inimii sale, Georgette, cu care are şi patru copii, dar abia acum s-a hotărât să oficializeze relaţia. Deşi acum joacă în Anglia, la Everton, africanul a preferat oraşul italian unde deţine şi un apartament de lux. “Nunta va fi una discretă, cu puţini invitaţi, printre care şi câţiva foşti colegi de la Inter”, au scris ieri ziarele din Italia. Printre invitaţi, şi românul Cristi Chivu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite