Craiova: Mititelu nu se grăbeşte cu aducerea celor doi brazilieni promişi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform spuselor patronului Adrian Mititelu, Universitatea Craiova se va întări în aceste zile cu doi fundaşi brazilieni de primă ligă, însă aceştia întârzie să apară.

„Căutăm un fundaş central şi unul de picior stâng. Ambii vor veni la solicitarea antrenorului Wotte şi vor semna până în vară, cu drept de prelungire. Vor fi doi jucători de valoare şi vor ajunge direct la Craiova“, susţinea zilele trecute finanţatorul oltean.

Iar primele nume nu au întârziat să apară. Site-ul transfermarkt.de îl dă deja pe chilianul Alex Von Schwedler Vasquez, un fundaş central de 29 de ani cotat la 500.000 de euro, în lotul Ştiinţei, însă oficialii echipei oltene susţin că nu au habar de acest jucător.

Patronul Adrian Mititelu a negat astăzi şi un alt nume vehiculat în presă. Conform gsp, brazilianul de 23 de ani Anderson Santana dos Santos „Mineiro“ ar fi fundaşul stânga dorit de olandezul Mark Wotte. Clubul din Bănie s-ar afla în tratative avansate cu Nautico (locul 19 în prima ligă braziliană), grupare de unde încearcă să obţină împrumutul până în vară al jucătorului cotat de site-ul transfermarkt.de tot la 500.000 de euro.

Nu ştiu nimic de acest brazilian. Nu am auzit nici de el şi nici de acel chilian. Încă nu am stabilit ce jucători vor mai veni. Deocamdată nu este nimic sigur“, a precizat Mititelu, care a lăsat să se înţeleagă faptul că în Bănie ar mai putea ajunge doar unul dintre cei doi brazilieni promişi sau chiar niciunul.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite